za24022018

zaterdag 24 februari 2018

Je bent hier:Home|Zwanger|handige weetjes|Alles over de Stokke Tripp Trapp stoel; prijs en aanbiedingen

Alles over de Stokke Tripp Trapp stoel; prijs en aanbiedingen

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Hier vind je alles over de Stokke Tripp Trapp stoel, prijs en aanbiedingen. De Stokke Tripp Trapp stoel is al jaren de meest populaire stoel in Nederland. Dat is ook niet zo gek, want waar een gewone kinderstoel na maximaal 2,5 tot 3 jaar toch wel de deur uit moet en je kind dus is aangewezen op een verhoger of het zitten op de knieën, heeft Tripp Trapp een fantastische oplossing. De Tripp Trapp stoel is een meegroeistoel waar je kindje in kan zitten vanaf 6 maanden tot hij of zij volwassen is. En doordat de Stokke Tripp Trapp stoel volledig verstelbaar is, zit je kindje altijd ergonomisch verantwoord.

Stokke Tripp Trapp stoel aanbiedingen

Je vindt hier een overzicht van aanbiedingen waar je de Stokke Tripp Trapp stoel kunt kopen voor de beste prijs. Let wel op het loont altijd om op de websites een kijkje te nemen omdat er steeds weer nieuwe aanbiedingen voor de Stokke Tripp Trapp stoelen zijn.

 

tripp-trapp-groen-incl-babyset-groen.jpg

Babypark

Bij Babypark zijn de Stokke Tripp Trapp stoelen nu tijdelijk verkrijgbaar voor € 145,00 in alle kleuren van de regenboog. Ook alle de Stokke Tripp Trapp accessoires zijn hier verkrijgbaar. Onmisbaar als je baby net gaat zitten is de verkleiner; de Tripp Trapp babyset. Een complete Tripp Trapp kinderstoel met babyset heb je al voor € 199,00. Bij Babypark worden alle kinderstoelen gratis thuisbezorgd. Let op, kijk voor de laatste prijzen altijd op de website, deze kunnen dagelijks veranderen! Kijk hier voor alle Tripp Trapp stoelen van Babypark.

*Kijk altijd bij de desbetreffende webshops voor de laatste aanbiedingen.

Kijk hier voor alle Babykamertrends.

Kijk hier hoe je met muurstickers je babykamer of kinderkamer een nieuwe look geeft

Kijk hier wat de kosten van de opvoeding van kinderen zijn