ma19022018

maandag 19 februari 2018

Je bent hier:Home|Zwanger|Babyuitzet en kosten|Stokke Xplory prijs aanbiedingen

Stokke Xplory prijs aanbiedingen

Beoordeel dit item
(1 Stem)

De Stokke Xplory heeft inmiddels vele fans die dol zijn op het uitgesproken design van deze kinderwagen. De Stokke heeft een groot voordeel ten opzicht van de andere combiwagens en dat is dat je kindje hoog in de wagen zit. Er zit standaard geen boodschappennet bij, maar in de los verkrijgbare boodschappentas past aardig wat. De wagen is goed opvouwbaar en goed te besturen met een hand. Hier vind je de links naar de online webshops met de allerbeste aanbiedingen! Omdat de aanbiedingen dagelijks kunnen wijzingen loont het altijd om deze even te checken.Aan de linkerzijde vind je een kolom met leuke ideeen voor jezelf (bv. Proud Mama sieraden), je baby (stoer Timberland babymutsje) of als accessoire voor je kinderwagen, zoals een aparte kinderwagenkap voor je Bugaboo (Babyhood).

 

 

Top 3 Kinderwagen-winkels Stokke Xplory: bij Babypark

 

Stokke Xplory:bij Babyhuys

1. Babypark
2. Babyhuys
3. Geboortewinkel

 

 

 

 

Babypark heeft regelmatig interessante acties. Hou de website in de gaten. Soms met gratis wipstoeltje en een gratis autostoeltje bij. Reiswieg, muggennet, regenscherm en boodschappentas, het zit er allemaal bij.  Kijk hier op de website. Uiteraard wordt je bestelling gratis thuis bezorgd.

 

 

Bij Babyhuys hebben ze ook regelmatig interessante acties voor complete Stokke Xplory's. Ook hier krijg je er een boodschappen, muggennet, regenscherm en natuurlijk reiswieg er compleet bij. Kijk hier verder.

 

Leuk voor       je baby!

   

1. Gigagaaf: Timberland schoentjes + mutsje
2. Luiertassen met naam
3. Gratis babymutsje