vr23022018

vrijdag 23 februari 2018

Je bent hier:Home|Zwanger|Babyuitzet en kosten
Tips voor je babyuitzet en kosten

Babyuitzet en kosten (6)

Beoordeel dit item
(3 stemmen)

inrichting_babykamer_wit.jpgBen je op zoek naar een babykamer? En wil je weten wat de trends van dit moment zijn of wat ideeen opdoen voor de inrichting? Hier vind je verder wat handige zaken om op te letten als je een babykamer koopt?

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Een erg leuke nieuwe trend zijn de muurstickers voor in de babykamer. Je hebt ze in allerlei soorten en maten, hieronder kun je leuke inspiratie opdoen. Je hebt bijvoorbeeld muurstickers voor de babykamer met prachtige gedichten, met stoere afbeeldingen met de naam van de kindje erbij. Erg leuk zijn ook de raamstickers. Die kun je gebruiken als geboorte-aankondiging, maar ook als decoratie voor de babykamer. Want zeg nou zelf het zijn toch plaatjes. Wat ook erg leuk is, is gewoon heel groot de naam van je kindje op de fel gekleurde muur, bijvoorbeeld donkerblauw of grijs voor een jongen of felroze of oranje voor een meisje. Je kunt de muurstickers natuurlijk ook op de deur van de babykamer plakken of op een kast. In de muurstickershop vind je muurstickers waarmee je een baby- of kinderkamer volgens een bepaald thema kun inrichten, varierend van Dora en prinsessen tot brandweer en piraten. Misschien niet zo geschikt voor de babykamer, maar wellicht wel voor je peuter wanneer die toe is aan een nieuw kamertje. 


Beoordeel dit item
(1 Stem)

De Stokke Xplory heeft inmiddels vele fans die dol zijn op het uitgesproken design van deze kinderwagen. De Stokke heeft een groot voordeel ten opzicht van de andere combiwagens en dat is dat je kindje hoog in de wagen zit. Er zit standaard geen boodschappennet bij, maar in de los verkrijgbare boodschappentas past aardig wat. De wagen is goed opvouwbaar en goed te besturen met een hand. Hier vind je de links naar de online webshops met de allerbeste aanbiedingen! Omdat de aanbiedingen dagelijks kunnen wijzingen loont het altijd om deze even te checken.Aan de linkerzijde vind je een kolom met leuke ideeen voor jezelf (bv. Proud Mama sieraden), je baby (stoer Timberland babymutsje) of als accessoire voor je kinderwagen, zoals een aparte kinderwagenkap voor je Bugaboo (Babyhood).

 

Beoordeel dit item
(35 stemmen)

De beste kinderwagens vergelijken we hier en tevens vind je hier de links naar de beste kinderwagenwinkels. Aan de linkerzijde vind je een kolom met leuke ideeën voor jezelf (bv. Proud Mama sieraden), je baby of accessoires. Verder vind je hier exclusieve kortingscodes voor kinderwagens die je veel geld kunnen besparen! Kortom voor de beste vergelijking van kinderwagens of bijvoorbeeld een vergelijking tussen de bugaboo en de stokke xplory neem je hier even een kijkje.

 

Beoordeel dit item
(5 stemmen)
Hier vind je alles over de Stokke Tripp Trapp stoel, prijs en aanbiedingen. De Stokke Tripp Trapp stoel is al jaren de meest populaire stoel in Nederland. Dat is ook niet zo gek, want waar een gewone kinderstoel na maximaal 2,5 tot 3 jaar toch wel de deur uit moet en je kind dus is aangewezen op een verhoger of het zitten op de knieën, heeft Tripp Trapp een fantastische oplossing. De Tripp Trapp stoel is een meegroeistoel waar je kindje in kan zitten vanaf 6 maanden tot hij of zij volwassen is. En doordat de Stokke Tripp Trapp stoel volledig verstelbaar is, zit je kindje altijd ergonomisch verantwoord.