vr23022018

vrijdag 23 februari 2018

Je bent hier:Home|Zwanger
Lees alles over zwanger zijn

Zwanger (113)

foto_baby25wekenzwanger_hardebuiken.jpgJe bent nu 25 weken zwanger. Je voelt je waarschijnlijk nog harstikke goed. Vanaf dat je 25 weken in verwachting bent, ga je waarschijnlijk iets vaker naar de verloskundige, één keer per 3 weken in plaats van één keer per maand. Je kunt in deze periode last krijgen van harde buiken. Sommige vrouwen hebben dit ook al veel eerder in hun zwangerschap. Deze harde buiken zijn ongevaarlijk voor je baby, maar wanneer je er veel last van hebt, kan het wel een indicatie zijn dat je het wat rustiger aan moet doen.

baby14wekenzwanger_tweedetrimester_zwangerschap.jpgJe bent nu 14 weken zwanger en je baby is al zo'n 12.5 centimeter lang. De meeste vrouwen voelen zich in het tweede trimester van hun zwangerschap een stuk beter. De meest vervelende zwangerschapsklachten als misselijkheid en vermoeidheid liggen achter je of verdwijnen de komende weken. Je voelt je weer energiek.

Wil je altijd op de hoogte zijn van de ontwikkelingen van je baby? Vraag dan onderaan het Zwangerschaps-ebook gratis aan, als bonus ontvang je dan ook nog een leuke Kindernamengids. Print het Zwangerschaps-ebook uit en leg het naast je bed. Zo kun je 's avonds heerlijk wegdromen, voordat je zelf in slaap valt.

baby15wekenzwanger_zwangerschap_zichtbaar.jpgJe bent 15 weken zwanger en je zwangerschap begint duidelijk zichtbaar te worden, niet alleen voor jou maar ook voor anderen wordt je zwangere buik zichtbaar. En dat is maar goed ook, waarschijnlijk vind je het nu je 15 weken zwanger bent wel tijd worden dat de wereld ziet dat je zwanger bent!

Toch ben je waarschijnlijk in gewicht nog niet veel aangekomen, die kilo's komen pas later in je zwangerschap.

baby11wekenzwanger_eerstetrimester_zwangerschap.jpgJe bent nu 11 weken zwanger en gaat binnenkort voor de eerste keer naar de verloskundige of bent net geweest (meestal bij 10, 11 of 12 weken zwangerschap). Misschien heb je al wat mensen verteld dat je zwanger bent als je het hartje van je baby op de echo hebt zien kloppen. Misschien moet je nog even geduld hebben.

Het zijn in ieder geval spannende weken, nog 2 weken en dan is de magische 3 maanden grens voorbij. Realiseer je overigens dat in werkelijkheid deze grens natuurlijk niet zo hard is, er is dus geen enkele reden om het niet al een week eerder te vertellen als je dan je eerste echo hebt gehad en alles was in orde!

Je kunt je onderaan het artikel inschrijven voor het GRATIS Zwangerschaps-ebook. Je hebt dan het complete overzicht van de ontwikkelingen van je baby per week altijd bij de hand.

baby13wekenzwanger_zwangerschapvertellen.jpgJe bent nu 13 weken zwanger en de eerste 3 maanden van je zwangerschap zijn dus achter de rug! Je hebt het eerste bezoek aan de verloskundige achter de rug en hopelijk heb je daar al het hartje van je baby gehoord. Waarschijnlijk heb je op de eerste echo ook al het hartje van je baby zien kloppen. En nu is het zover: je kunt de hele wereld vertellen dat je zwanger bent!

Wil je de ontwikkelingen van je baby het liefst iedere avond doornemen? Schrijf je dan onderaan in en ontvang het gratis zwangerschap-ebook. Print het uit en lees het 's avonds in bed nog eens lekker na.