ma19022018

maandag 19 februari 2018

Je bent hier:Home|Zwanger
Lees alles over zwanger zijn

Zwanger (113)

zwangerschapscalculator direct uitgerekende datum berekenenMet deze zwangerschapscalculator kun je direct je uitgerekende datum berekenen van je zwangerschap! De zwangerschapscalculator berekent direct de uitgerekende datum van je zwangerschap en alle andere belangrijke data gedurende je zwangerschap voor je.

Je kunt je onderaan het artikel inschrijven voor het superleuke Zwangerschaps-ebook dat je helemaal GRATIS kunt ontvangen! Het staat vol met waardevolle informatie over je zwangerschap en groei van je baby! Bovendien krijg je nu als bonus ook nog eens de uitgebreide Kindernamengids met bijna 20.000 kindernamen! Schrijf je hier dus snel in!

De zwangerschapscalculator voor de uitgerekende datum en meer:

42wekenzwanger_bevallingopwekkenJe bent 42 weken zwanger. Als je baby nu nog niet geboren is, wordt in het ziekenhuis een echo gemaakt om te kijken hoe het met je baby gesteld is. Ook wordt er samen met jou bekeken hoe het nu het beste verder kan. Wanneer jij en je baby in goede gezondheid zijn en er is nog voldoende vruchtwater, dan wordt er nog wat langer gewacht. Verreweg de meeste bevallingen beginnen gewoon op de natuurlijke manier. Krijgt je baby het erg krap, dan wordt er eerder besloten om de baby te gaan halen en dus de bevalling opgewekt. Hier lees je hoe het opwekken van een bevalling werkt.

 

41wekenzwanger_strippenzwangerschap.jpgJe bent nu 41 weken zwanger en je baby is nog steeds niet geboren. Veel zwangere vrouwen zijn hun zwangerschap ondertussen een beetje zat. Het slechte slapen, het onhandige bewegen, het brandende maagzuur. Verder ben je natuurlijk superbenieuwd naar je baby. Wie is hij of zij? Wanneer je nu naar de verloskundige gaat heb je kans dat wordt voorgesteld om je te strippen. Dit strippen wordt vaak gedaan aan het einde van je zwangerschap om de bevalling op gang te helpen. Het strippen is helaas geen garantie dat je snel gaat bevallen!

40wekenzwanger_uitgerekendedatum_zwangerschapGefeliciteerd, je bent nu 40 weken zwanger. De uitgerekende datum komt snel dichterbij en dus ben je vol verwachting van wanneer de bevalling daadwerkelijk van start gaat. Het is goed om je te realiseren dat de uitgerekende datum slechts een richtlijn geeft voor wanneer jouw baby geboren gaat worden. Slechts 4,5% van de zwangeren bevalt exact op de uitgerekende datum.

 

foto_baby39 wekenzwanger_symptomenbeginbevalling.jpgJe bent nu 39 weken zwanger en weet dat je bevalling ieder moment kan beginnen. Natuurlijk wil je dan precies weten wat de symptomen van het begin van je bevalling zijn. Welke tekenen van je lichaam geven aan dat de bevalling is begonnen?