zo18022018

zondag 18 februari 2018

Je bent hier:Home|Zwanger
Lees alles over zwanger zijn

Zwanger (113)

Beoordeel dit item
(5 stemmen)
Hier vind je alles over de Stokke Tripp Trapp stoel, prijs en aanbiedingen. De Stokke Tripp Trapp stoel is al jaren de meest populaire stoel in Nederland. Dat is ook niet zo gek, want waar een gewone kinderstoel na maximaal 2,5 tot 3 jaar toch wel de deur uit moet en je kind dus is aangewezen op een verhoger of het zitten op de knieën, heeft Tripp Trapp een fantastische oplossing. De Tripp Trapp stoel is een meegroeistoel waar je kindje in kan zitten vanaf 6 maanden tot hij of zij volwassen is. En doordat de Stokke Tripp Trapp stoel volledig verstelbaar is, zit je kindje altijd ergonomisch verantwoord.
Beoordeel dit item
(3 stemmen)

miskraam_curettage.jpgMiskramen in de eerste 3 maanden van de zwangerschap komen relatief vaak voor: bij tenminste één op de tien zwangerschappen eindigt in een miskraam. Dit betekent dat in Nederland jaarlijks 20.000 vrouwen een miskraam meemaken. Naar schatting krijgt een kwart van alle vrouwen ooit met dit probleem te maken.

Beoordeel dit item
(10 stemmen)

zwangerschapsmasker.jpgEen zwangerschapsmasker is een bruine verkleuring van het gezicht en soms ook de nek. Het komt vooral voor tijdens het tweede en derde trimester van de zwangerschap. Niet iedere zwangere vrouw is er even gevoelig voor. Je weet dit echter niet van te voren en het is dus verstandig om tijdens je zwangerschap zeer voorzichtig te zijn met zon aangezien je anders ineens tot de vervelende ontdekking komt dat je gezicht vol met donkere pigmentvlekken zit.

Beoordeel dit item
(22 stemmen)

tweelingen.jpgWat is de kans op een tweeling vraag je je misschien af? Misschien komen er tweelingen voor in je familie, ben je zelf onderdeel van een tweeling of één van je ouders? Hier lees je meer over de kans op een ééneiige tweeling en een 2eiige tweeling, Vooral het percentage 2 eiige tweelingen is van vele factoren afhankelijk.

Beoordeel dit item
(7 stemmen)

zwangere buik.jpgAls je zwanger bent (of borstvoeding geeft) moet je gezond en veilig kunnen werken. Je moet voorzichtig zijn met lichamelijk zwaar werk, stress, werk met chemische stoffen of straling en werk waarbij er een infectierisico is.

Je werkgever moet ervoor zorgen dat je veilig en gezond kunt werken tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding. Je blijft zoveel mogelijk je eigen werk doen. Als dit niet mogelijk is, kunnen je werkzaamheden of werktijden worden aangepast.