vr23022018

vrijdag 23 februari 2018

Je bent hier:Home|Peuter
Alles over je peuter

Peuter (27)

Beoordeel dit item
(3 stemmen)
kinderbed kidsgigantWanneer je peuter een bepaalde leeftijd of lengte bereikt, dan is het tijd om over te gaan naar een groter bed. Dit bed moet lang meegaan en ook van goede kwaliteit zijn. Maar wanneer stap je precies over en waar moet je bij het aankopen op letten als ouders zijnde? Hier zijn redenen om over te stappen op een groter kinderbed én tips voor het aanschaffen van een nieuw kinderbed.
Beoordeel dit item
(21 stemmen)
zindelijk worden kindWil jij ook graag weten hoe je op een handige manier kunt omgaan met het zindelijk worden van je kind. Hier krijg je maar liefst 29 tips die je kunnen helpen om je kind op ontspannen wijze te helpen zindelijk te worden.
Beoordeel dit item
(17 stemmen)
zindelijkheid snachtsDe meeste kinderen worden tussen de 2 en 3,5 jaar overdag zindelijk. Sommige kinderen zijn hiermee wat eerder en sommige kinderen wat later. Je kunt als ouder je kind stimuleren door goed te letten op de signalen die je kind geeft en die erop wijzen dat je kind eraan toe is om actief aan de slag te gaan met zindelijkheidstraining.
Beoordeel dit item
(12 stemmen)

 baby spagetti1.    Kartonnen puzzel in bord pap

Waarom zijn kleine kinderen alleen maar supersnel als ze het niet moeten zijn? Je loopt even snel naar de deur omdat er wordt aangebeld. Je komt terug en er ligt een complete kartonnen puzzel in het bord met pap van je kind. Balen! Maar waarschijnlijk leek het je kind gewoon een reuze interessant idee.
Beoordeel dit item
(3 stemmen)
het woord nietEen tijdje terug  ben ik er mee begonnen en het bevalt fantastisch!! Ik wou dat ik dit jaren geleden ontdekt had, het had er beslist voor gezorgd dat ik een ander en veel rijker leven geleefd had. Deuren die dicht waren gaan open, ik krijg bergen energie, in geen tijden heb ik mij zo goed gevoeld..
Pagina 1 van 2