vr23022018

vrijdag 23 februari 2018

Je bent hier:Home|Nieuws|Laatste|Stressvrij de zomer in met Groupon!

Stressvrij de zomer in met Groupon!

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

stressvrij_zomer_in_met_groupon.jpgTijd voor jezelf essentieel voor balans in hectische levenstijl

Als werkende ouder weet je vast hoe het voelt om te weinig uren in een dag te hebben. Met een drukke baan waar overwerken haast de standaard lijkt gebeurt het vaak dat je uitgeput thuiskomt, dan nog het eten klaar moet maken en de kinderen in bed moet stoppen. Stress en vermoeidheid onder werkende ouders komt hierdoor helaas geregeld voor. Om dit te voorkomen is sport en ontspanning erg belangrijk. Juist met een hectisch schema is het van belang tijd voor jezelf te nemen. Met kortingsbonnen van Groupon kan dit op een voordelige manier.

Fantastische aanbieding bij fitnesscentrum in Amsterdam

Wat dacht je bijvoorbeeld van 3 maanden onbeperkt fitness bij 't Sporthuysch (Watertorenplein 8, Amsterdam)? Voor slechts €49 kun je gebruik maken van alle ultramoderne fitnessapparatuur die er aanwezig is. Voordat je begint krijg je een welkomsdrankje en wordt er door een coach een persoonlijk schema met je opgesteld dat je zal helpen het gewenste resultaat te behalen. Je kunt meedoen aan één of meerdere groepslessen waaruit er te kiezen is zoals indoor cycling, bodypump, bootcamp, yoga, pilates en zumba. Alsof dit nog niet genoeg is, is ook gebruik van de sauna en zonnebank bij de prijs inbegrepen! 't Sporthuysch zit in een monumentaal pand in het stadsdeel West en staat bij de Amsterdammers bekend om de moderne apparaten, prima trainers en gezellige maar effectieve lessen.

Stel vrijwillig je voeten bloot aan school vissen

Om vervolgens even lekker te relaxen kun je naar Garra Rufa Fish Spa (Gedempte Oude Gracht 91, Haarlem) gaan. Hier laat je 45 minuten lang kleine visjes aan je voeten knabbelen. Op die manier worden dode huidcellen op een natuurlijke manier verwijderd. De behandeling door de vissen voelt erg plezierig en ontspannend aan en is bovendien heel effectief bij verschillende huidaandoeningen zoals psoriasis, eczeem, eelt en acne. Voor €29 kun je met twee personen één keer naar Garra Rufa Fish Spa waarbij je ook nog een glas prosecco per persoon krijgt om lekker van te genieten.

Groupon deals over heel Nederland

Deze en vele andere deals in Amsterdam en meerdere grotere plaatsen in Nederland zijn te vinden op de Groupon website. Al heb je het druk genoeg als ouder, vergeet niet dat het laatste dat je nodig hebt een uitblussing is. Neem tijd voor jezelf en ga ontspannen en zelfverzekerder de zomer van 2012 in!