vr23022018

vrijdag 23 februari 2018

Je bent hier:Home|Nieuws|Laatste

Laatste (31)

Beoordeel dit item
(4 stemmen)
Kurio Smart 1Het blijkt dat Nederlandse ouders zich zorgen maken over het tabletgebruik van hun kinderen. Ze zouden graag een oogje in het zeil willen houden. Dit blijkt uit onderzoek van Kurio Smart in samenwerking met marktonderzoeksbureau Panelwizard onder ruim duizend ouders en kinderen.

Beoordeel dit item
(1 Stem)
logo timemanagement carrieremoedersHartelijk dank voor je aanmelding voor het gratis webinar Time-management voor carrière moeders op dinsdag 7 oktober om 20.30 uur. Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestiging van je deelname in je mailbox, met daarbij verder instructies. Een enkele keer komt deze bevestigingsmail in de map 'ongewenste mail' terecht. Kijk daar dus even als je niet binnen 15 minuten de bevestigingsmail hebt ontvangen. Graag tot 7 oktober!

Met vriendelijke groet,

Heleen Elfrink & Sunta Veerkamp
Beoordeel dit item
(4 stemmen)
logo timemanagement carrieremoedersHartelijk dank voor je interesse in het gratis webinar Time-management voor carrière moeders op dinsdag 7 oktober om 20.30 uur. Om er zeker van te zijn dat deze aanvraag van jou komt, verzoek ik je nog vriendelijk om deze te bevestigen in je emailbox door op de bevestigingslink in de email te klikken. Als de link niet werkt, dan kun je deze kopieren en plakken in je browser (dat is waar je het adres van een website intypt). Een enkele keer komt deze bevestigingsmail in de map 'ongewenste mail' terecht. Kijk daar dus even als je niet binnen 15 minuten de bevestigingsmail hebt ontvangen. Bedankt en je ontvangt de verdere instructies voor je deelname aan het webinar dan direct in je mailbox.

Met vriendelijke groet,

Heleen Elfrink & Sunta Veerkamp
Beoordeel dit item
(1 Stem)
Vul hieronder je contactgegevens in, we nemen dan spoedig contact met je op. 

 Ik ben geïnteresseerd. Neem contact met mij op.

 

 
 
 
 
 

Beoordeel dit item
(3 stemmen)
Ebook coverHartelijk dank voor je interesse in het ebook 'Met de 3 G's sneller beslissen'. Om er zeker van te zijn dat deze aanvraag van jou komt, verzoek ik je nog vriendelijk om deze te bevestigen in je emailbox door op de bevestigingslink in de email te klikken. Als de link niet werkt, dan kun je deze kopieren en plakken in je browser (dat is waar je het adres van een website intypt). Een enkele keer komt deze bevestigingsmail in de map 'ongewenste mail' terecht. Kijk daar dus even als je niet binnen 15 minuten de bevestigingsmail hebt ontvangen. Bedankt en je ontvangt het ebook direct in je mailbox.

Met vriendelijke groet,

Heleen Elfrink & Sunta Veerkamp

Pagina 1 van 2