vr23022018

vrijdag 23 februari 2018

Je bent hier:Home|Nieuws|Hot topic|Computervaardigheden leren voor werk en thuis

Computervaardigheden leren voor werk en thuis

Beoordeel dit item
(1 Stem)

computervaardighedenJouw kans op werk vergroten

Wil jij jouw kans op werk vergroten? Of ben je op zoek naar een andere baan en ben je onzeker over jouw computervaardigheden? Je bent zeker niet de enige. Natuurlijk heeft iedere vader of moeder in Nederland wel eens een computer in handen gehad. Onze kinderen lijken ermee geboren te zijn om razendsnel alles door te hebben op elektronische apparaten. Maar aangezien het ons niet met de paplepel is ingegoten, zullen wij er iets meer moeite voor moeten doen. Zeker als je op zoek bent naar een nieuwe baan, kan het je veel zelfvertrouwen geven als je jouw kennis over verschillende computerprogramma’s kunt opfrissen of vergroten. En ook voor thuis is het een mooie aanvulling om dit te leren.

Bedrijven en computers

Zo goed als alle bedrijven zetten op een of andere manier wel computers in om het werk gedaan te krijgen. Daarom is voor de meeste banen op kantoor enige vaardigheid met computerprogramma’s een absolute vereiste. De jongere generatie twintigers en dertigers hebben tijdens hun schooltijd voldoende kennis en ervaring meegekregen. Maar wat als je al rond de vijftig bent en de kinderen zijn het huis uit? Je wilt weer aan de slag, hebt een goede opleiding genoten, maar computers hadden nog nauwelijks een plek in de studie die jij deed. Dat kan ervoor zorgen dat je misschien toch niet zo gemakkelijk aan een baan komt. Want tegenwoordig zijn voor bijna alle functies computervaardigheden een absolute must.

Online voor thuis

Behalve voor je werk is het ook thuis erg handig om met een computer om te kunnen gaan. Je kunt bijvoorbeeld je kinderen beter begeleiden bij het gebruik van internet en je kunt tegenwoordig hun schoolresultaten dagelijks bijhouden via een website van hun middelbare school. Je kunt eigenlijk niet meer zonder een computer functioneren. En wat denk je van online shoppen? Dat is handig en vaak ook voordelig, omdat je er niet voor hoeft te reizen. Het scheelt benzine, parkeerkosten en heel veel tijd. Zou je wel meer computervaardigheden willen leren? Of alleen testen hoeveel je al weet? Klik dan eens op deze link en lees het gratis e-book ‘De computer eenvoudig uitgelegd’ dat je aangeboden wordt door Klingel.nl. Druk op de knop ‘e-book gratis downloaden’ en lees vanaf je scherm wat je weten moet om wat verder te komen met een computer. Als je de eerste stap eenmaal genomen hebt, zal je zien dat het eenvoudiger is dan je altijd dacht!