vr23022018

vrijdag 23 februari 2018

Je bent hier:Home|Hele gezin|Werk

Werk (17)

Beoordeel dit item
(5 stemmen)

stress werkende moederBen jij je bewust van energieverlies bij jezelf?

Veel van onze klanten wel en dat is ook de reden dat ze aan de bel trekken. Hoeveel ze werkelijk verliezen en wat het zo oplevert om die energie beter te investeren, dat wordt pas duidelijk als we met ze aan de slag gaan in een groepsprogramma. De schellen vallen soms letterlijk van de ogen.
Beoordeel dit item
(2 stemmen)
stress gezondheidDeze afbeelding zegt misschien al genoeg. Hiermee wordt duidelijk hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen.
Beoordeel dit item
(1 Stem)
hoeveel uur in de week werkenHet midden van Nederland heeft nog vakantie, de rest is weer begonnen.
Hoe ben jij begonnen? Rustig aan of vol gas?
En hoeveel uur in de week werk je eigenlijk?
Beoordeel dit item
(5 stemmen)
alles goed willen doen perfectionismeChantal is 36 jaar en klant bij mij, omdat ze last heeft van haar perfectionisme. Waar heeft Chantal precies last van? Je zou toch denken dat je door het perfectionisme perfecte resultaten boekt. Wie wil dat nou niet?
Chantal wil dit zeer zeker én ze heeft er last van. Ze wordt ontzettend moe van zichzelf, want ze kan pas stoppen als het perfect is en dat kost haar heel veel tijd en energie. Chantal is namelijk niet snel tevreden en het is dus ook niet snel goed genoeg.
Beoordeel dit item
(4 stemmen)
werkende moeders vakantieHet is heerlijk zomers weer. Om echt een vakantiegevoel van te krijgen. Heb je vakantie of niet, je kunt in de weekenden en ’s avonds heerlijk genieten. Wij zaten gisteravond buiten te eten en er hing een heerlijke rustige sfeer, het rook lekker (nog voordat de barbecue van de buren aanging) en we waren echt even aan het genieten. Hiervoor hoef je niet naar Zuid-Frankrijk of met het vliegtuig ver weg.