vr23022018

vrijdag 23 februari 2018

Je bent hier:Home|Hele gezin|Vakantie met kinderen|Kindvriendelijke reisorganisaties

Kindvriendelijke reisorganisaties

Beoordeel dit item
(10 stemmen)

strandvakantie_hoera.jpgHier vind je een leuk overzicht van kindvriendelijke reisorganisaties. Op vakantie gaan met een baby of kinderen vraagt toch eigenlijk wel wat extra van je bestemming en van je accomodatie. Wanneer alles optimaal is, kom je zelf veel beter toe aan je vakantie, aan uitrusten, aan genieten, aan leuke dingen doen. Aan alles waar het bij vakantie om gaat. Omdat wij dit weten, hebben we hier een aantal kindvriendelijke reisorganisaties geselecteerd. Deze zijn allemaal stuk voor stuk zeer geschikt wanneer je met een baby of (kleine) kinderen op vakantie gaat. Het hangt verder alleen nog af van je persoonlijke voorkeuren af waar je voor kiest. Veel voorpret toegewenst bij het uitkiezen van de allerleukste vakantie met je kind(eren).

 

Nederland

Aanzee: voor de mooiste vakantiehuizen aan de Nederlandse kust voor een ideale vakantie dichtbij huis. Met speciale zoekfunctie 'met kinderen' voor woningen geschikt voor een heerlijke vakantie met kinderen of baby.

Vakantiehuizen Europa

Topic Travel Vakantiehuizen voor betaalbare vakantiehuizen op de mooiste plekjes in Europa, met last minute vakantiewoningen met 40% korting

Ervaringsverhaal: "Lekker makkelijk zoeken. Uiteindelijk vonden we hier ons prachtige huisje in de Ardennen met 4 slaapkamers zodat we met het hele gezin bestaande uit opa, oma, broer, schoonzus, wijzelf en in totaal 2 kleine kinderen allemaal voldoende privecy hadden. En als je zo de kosten kunt delen, dan vallen die echt enorm mee. Wij gaan dit volgend jaar weer doen, hebben we al besloten`.

Europa

Pharos vakantiereizen met kinderen (ANWB) , kijk eens bij de geselecteerde vakanties met de 12 'kleiner dan kleuter kenmerken' waar de accomodaties in ieder geval aan moeten voldoen.

Fietsvakantie

Fiets-Fun vakanties, ook geschikt voor fietsvakanties met jonge kinderen. De routes kun je zelf langer of korter maken, er zijn fietsstoeltjes, kind-oudertandems of fietszitkarren (aanhangkar) te huur. Voor kinderen van 5 tot ongeveer 7 jaar kan er een trailerbike (aanhangfiets) gehuurd worden. De vakanties worden aangeboden in Nederland, Denemarken, Zweden, Italië en Frankrijk.


Lees ook:

Wat neem je mee op vakantie?

 

 

Meer in deze categorie: Wat neem je mee op vakantie? »