zo18022018

zondag 18 februari 2018

Je bent hier:Home|Hele gezin|Vakantie met kinderen|Een lange zomervakantie… maar hoe vullen we dat op voor onze kids?

Een lange zomervakantie… maar hoe vullen we dat op voor onze kids? Speciaal

Beoordeel dit item
(3 stemmen)
kindervakanties simboLogeren bij opa en oma, een dagje kinderopvang, spelen bij vriendjes, vrij vragen van het werk… Voor vele gezinnen is het plannen van de zomervakantie een hele puzzel. Maar wist je dat hier ook hele leuke oplossingen voor zijn in de vorm van vakantiekampen? Met of zonder overnachting, in de buurt of verder weg. Eén van de grootste aanbieders van vakanties voor kinderen en jongeren is Simbo Vakanties. En laten we hier nu een hele leuke actie mee hebben…

De zomerkampen van Simbo – 10% korting

Simbo organiseert vakantiekampen voor kinderen en jongeren van 4 t/m 20 jaar. Vakanties waarbij de kinderen een superleuke tijd beleven en waarbij je er als ouder zeker van bent dat de kinderen in goede handen zijn. Aan alles is gedacht: vervoer, verblijf, alle activiteiten, zorg en aandacht, alle maaltijden en tussendoortjes.

Groot aanbod van vakanties

Watersporten, survival, taalreizen, dierentuinkamp, vrijwilligerswerk, paardrijden, strand & uitgaan of vakanties in het het thema wetenschap. Simbo biedt meer dan 100 verschillende vakanties in binnen –en buitenland. De vakanties worden aangeboden voor kinderen in de leeftijdsgroepen 4-7, 7-10, 10-13, 13-16 en 16-20 jaar en in alle schoolvakantieperiodes.

Een aantal voorbeelden:

Dare to Explore (7-10 en 10-14 jr / 4 & 7 dgn / v.a. € 345)

Een zomerkamp in samenwerking met National Geographic Junior! Sta oog in oog met reptielen en amfibieën, duik de diepte in met een professionele duikinstructeur, ontdek een schat met de gps-speurtocht, slinger door de bomen als een echte aap en leer hoe de sterren je de weg wijzen.

Strand & actie in Schoorl (10-13 & 13-16 jr / 4 & 7 dgn / v.a. € 215)

Het strandhuis in Camperduin ligt 50 meter van het strand en heeft de hoogste duinen van Nederland als achtertuin. Mountainbiken, een dropping, levend stratego, de mogelijkheden in de duinen zijn eindeloos. En ook het strandhuis is superrelaxt, want er zijn hangmatten, Fatboys, een pingpongtafel en er is een vuurkorf.

Engels leren in Eastbourne (10-13 & 13-16 jr / 10 dgn / v.a. € 795)

De Engelse taal leren of verbeteren, dat kan tijdens een taalkamp! Zo kun je kiezen voor de gemoedelijke kustplaats Eastbourne, waarbij taallessen op een internationale talenschool worden combineert met strand, shoppen, een citytrip naar Londen en nog veel meer activiteiten en vakantieplezier.

Kies je voor Simbo, dan kies je voor:
•    De landelijke specialist in kinder- en jongerenvakanties
•    Veel keuze(vrijheid) voorafgaande en tijdens de vakantie
•    Activiteiten die het kind / de jongere leuk vindt
•    Goed geregeld en geen zorgen
•    Activiteiten, locaties, maaltijden en reisleiding van hoge kwaliteit
•    Goed opgeleide en enthousiaste reisleiding in het bezit van VOG
•    Kleinschalig en persoonlijk, ook op de locaties
•    Aansluiting bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en Steunpunt Kindervakanties

Boek met 10% korting via TipsWerkendeOuders

Heb je een zomerkamp gevonden bij Simbo? Dan krijg je via TipsWerkendeOuders.nl 10% korting als je boekt! Vermeld bij boeking de kortingscode 04WEOU om 10% korting te ontvangen (ook geldig voor vriendjes!). Alle informatie is te vinden op simbo.nl. De actie is geldig t/m 31 augustus 2015. Boeken kan ook nog kort voor vertrek. Kijk snel op simbo.nl voor de reis van je keuze.