do22022018

donderdag 22 februari 2018

Je bent hier:Home|Hele gezin|Vakantie met kinderen
Vakantie met kinderen

Vakantie met kinderen (6)

Beoordeel dit item
(3 stemmen)
kindervakanties simboLogeren bij opa en oma, een dagje kinderopvang, spelen bij vriendjes, vrij vragen van het werk… Voor vele gezinnen is het plannen van de zomervakantie een hele puzzel. Maar wist je dat hier ook hele leuke oplossingen voor zijn in de vorm van vakantiekampen? Met of zonder overnachting, in de buurt of verder weg. Eén van de grootste aanbieders van vakanties voor kinderen en jongeren is Simbo Vakanties. En laten we hier nu een hele leuke actie mee hebben…
Beoordeel dit item
(6 stemmen)
kindvriendelijke hotels spanjeBoekte je dit jaar een vakantie in Spanje met de kids? Om zelf te genieten zal je in de eerste plaats het verblijf voor je kinderen zo aangenaam mogelijk moeten maken. En dat is niet alleen het geval voor wat de ontspanningsmogelijkheden, maar even goed voor wat de verblijfsinfrastructuur betreft. Maar wat zijn de meest kindvriendelijke hotels van Spanje?
Beoordeel dit item
(6 stemmen)
curacao met kinderenZon, zee, strand en een ontspannen sfeer. Curacao is dé ideale tropische vakantiebestemming met je baby of kinderen. Je kids vermaken zich opperbest. Snorkelen, zandkastelen bouwen of… kletsen met de barvrouw, het kan allemaal. Oké, de vliegreis is even doorbijten met een baby of kinderen, maar dat is het waard. Tien tips van columnist Romy  voor een topvakantie op dit eiland!
Beoordeel dit item
(16 stemmen)
vakantie leuk doorkomen kinderenAl  een beetje vakantiegevoel?

Vakantie staat voor veel mensen voor lekker vrij, zon, rust en ontspanning, maar is dat ook zo?
Als ik kijk naar mijn eigen thuissituatie merk ik dat mijn oudste zoon (5 jaar), die nu in groep 2 zit het nauwelijks trok tot de zomervakantie. We hebben hem zelfs de laatste weken voor de vakantie op woensdag thuisgehouden, zodat hij een beetje kon bijtanken. Bij de start van de vakantie merkte ik dat hij het moeilijk vond om in het”vakantie ritme” te komen: er is dan geen vastomlijnd programma zoals op school. Er is ook veel niet ingevulde tijd, wat weer kan leiden tot conflicten met zijn jongere broertje.
Beoordeel dit item
(9 stemmen)

baby_ondergaande_zon.jpgMaak op tijd een lijstje van spullen die in ieder geval mee op vakantie moeten. En vooral als je met een baby reist, kan dit behoorlijk veel zijn.