wo21022018

woensdag 21 februari 2018

Je bent hier:Home|Hele gezin|Trends

Trends (7)

Beoordeel dit item
(1 Stem)
effect scheiding op kinderenEchtscheiding en kinderen – het blijft in de meeste gevallen een ongewenste combinatie. Geen wonder dan ook dat wanneer getrouwde ouders overwegen om een scheiding aan te vragen, hun eerste zorgen vaak over de kinderen gaan. Uit allerlei onderzoeken is immers inmiddels wel gebleken dat kinderen vaak te lijden hebben onder een scheiding en dat de gevolgen hiervan op hun verdere leven groot (of zelfs enorm) kunnen zijn.
Beoordeel dit item
(12 stemmen)
tips relatie goedhoudenWe zoeken vaak naar het geheime recept voor een geweldige liefdevolle en het liefst spannende relatie met onze partner. Dit blijkt niet zo eenvoudig te zijn wanneer je eenmaal kinderen hebt. Maar al te vaak komt de zorg voor je kinderen op de eerste plaats te staan, daarnaast heb je nog je werk, je vrienden, sport, familie en natuurlijk je hele huishouden.
Beoordeel dit item
(5 stemmen)
nederland geeft minste uit aan gezinnenNederland geeft van alle EU-landen het minste uit aan gezinnen en kinderen. Het Europese bureau voor statistiek bekeek de sociale uitgaven van EU-landen. Daaruit blijkt dat Nederland veel uitgaven doet op sociaal gebied, meer dan de meeste andere landen, maar dat geld gaat naar ziektekosten en ouderen.
Beoordeel dit item
(9 stemmen)
stiefmanagementHet is gewoon gebeurd,
M'n moeder is verdwenen
Een rare tante haalt nu mijn vader aan
Ze maakt het eten
Brengt ons 's avonds neuriënd naar bed
En moet ik een kusje geven
Beoordeel dit item
(1 Stem)
Lachende vierlingOnderwater baby's en kinderen (prachtig!)


Baby valt steeds om van het lachenBaby komt niet meer bij van het lachen