wo21022018

woensdag 21 februari 2018

Je bent hier:Home|Hele gezin|Nieuws

Nieuws (10)

Beoordeel dit item
(4 stemmen)
prinsjesdag 2015 werkende oudersPrinsjesdag 2015 bood op verschillende onderdelen goed nieuws voor (werkende) ouders.
Beoordeel dit item
(10 stemmen)
gelukkige kinderenGisteren kwam ik zo’n leuk stuk tegen, zo’n artikel waar helemaal blij van wordt en waardoor je beseft dat je het toch wel erg getroffen hebt. Het is een artikel van een expat-vrouw uit San Francisco die haar ervaringen als jonge moeder in Nederland op haar blog Finding Dutchland deelt. Toen zij hoorde dat Nederlandse kinderen volgens recent onderzoek van Unicef onder westerse landen het gelukkigst bleken te zijn, kon zij zich daar wel iets bij voorstellen. Rina Mae geeft de acht geheimen van het gelukkige Nederlandse kind.
Beoordeel dit item
(7 stemmen)
prinsjesdag 2014 gezinnenOp Prinsjesdag 2014 zijn de plannen van het kabinet voor 2015 gepresenteerd. Wist je dat het dit jaar bovendien precies de 200ste keer is dat Prinsjesdag gevierd werd? Hieronder volgt een kort overzicht van de plannen van het kabinet voor volgend jaar die van invloed zijn op gezinnen met kinderen.

Beoordeel dit item
(6 stemmen)
vechtscheidingenHet blijkt dat sinds de invoering van het verplichte ouderschapsplan vijf jaar geleden het aantal vechtscheidingen met zeker 15 procent is toegenomen.
Beoordeel dit item
(14 stemmen)
kinderopvang plannen 2012Woensdag 12 september 2012 zijn de landelijke verkiezingen. Voor ouders met kinderen is het belangrijk om te weten wat de politieke partijen van plan zijn op het gebied van de kinderopvang. TipsWerkendeOuders heeft daarom op een rij gezet wat de grootste politieke partijen in hun verkiezingsprogramma hebben opgenomen over de kinderopvang voor de komende jaren.