ma19022018

maandag 19 februari 2018

Je bent hier:Home|Hele gezin|Dagindeling
Dagindeling

Dagindeling (5)

Beoordeel dit item
(3 stemmen)
drukke moeder laptopJe hebt een leuk leven. Interessante baan, leuke vent, vrienden en vriendinnen waar je regelmatig mee op stap gaat, sport en natuurlijk familie. Dan ben je toe aan de volgende stap in je leven: kinderen.
Beoordeel dit item
(4 stemmen)
uitslapen familie zomervakantieRegio Noord heeft inmiddels vakantie en de rest van Nederland volgt. Een mooie kans om van de zon te genieten, warme temperaturen en met een boekje in de tuinstoel of op het strand. En ’s avonds na een stralende dag met een rozig gevoel je bedje in.

Lekker slapen en hopelijk ook lekker doorslapen. Want slapen is ontzettend belangrijk voor ons.
Beoordeel dit item
(6 stemmen)

blije_baby_mama.jpgKleine kinderen en een baan, dat vergt organisatietalent. Tips om elke dag met een rustig gevoel te beginnen! Voor ouderschap is time-management op het hoogste niveau nodig blijkt al snel wanneer de baby is geboren. Uitstel van een zeer acute behoeften van je baby is niet mogelijk. De onuitputtelijke lijst van taken is soms niet te overzien. En slapen is er niet meer bij.

Beoordeel dit item
(1 Stem)

thuiswerk mama baby laptop.jpgThuiswerken kan een ideale oplossing zijn voor werkende ouders. Dit kan op structurele of incidentele basis. Dit kan een hoop tijd en stress schelen, bijvoorbeeld omdat je niet in de file staat of omdat je kind ziek is. Maar pas op, thuiswerkers hebben de neiging om te veel te werken. Maak over het thuiswerken daarom duidelijke afspraken, zowel op het werk als thuis.

Beoordeel dit item
(3 stemmen)

huishoudelijke hulp gezocht.jpgWerkende ouders met baby's en kleine kinderen zitten in het spitsuur van hun leven. Ze komen vaak niet toe aan de dagelijkse huishoudelijke taken zoals boodschappen doen, eten koken en huishoudelijk werk. Dit levert een hoop stress op. Tijd dus om te bekijken of een aantal praktische taken in huis niet eens anders aangepakt kunnen worden.

Hierbij een aantal tips en een paar handige sites waar u direct taken kunt uitbesteden.

- Maak gebruik van een boodschappendienst

- Zoek een huishoudelijke hulp

- Gebruik af en toe kant en klare maaltijden

- Laat het los, probeer niet perfect te zijn!