vr23022018

vrijdag 23 februari 2018

Je bent hier:Home|Hele gezin
Hele gezin

Hele gezin (84)

Beoordeel dit item
(7 stemmen)
kindgebonden budget omhoog in 2017In 2017 gaat het kindgebonden budget voor het eerste en tweede kind met maximaal 100 euro per kind omhoog. Bijna 800.000 gezinnen krijgen dankzij deze maatregel in 2017 meer geld via het kindgebonden budget.Dat staat in een Algemene Maatregel van Bestuur die minister Asscher vandaag naar de Tweede Kamer heeft gestuurd. Al eerder was op Prinsjesdag bekendgemaakt dat het kindgebonden budget zou worden verhoogd, toen was nog niet bekend om welk bedrag het zou gaan.
Beoordeel dit item
(3 stemmen)
drukke moeder laptopJe hebt een leuk leven. Interessante baan, leuke vent, vrienden en vriendinnen waar je regelmatig mee op stap gaat, sport en natuurlijk familie. Dan ben je toe aan de volgende stap in je leven: kinderen.
Beoordeel dit item
(2 stemmen)
hypotheek oversloten belastingvoordeel oudersLees dit als je in 2015 je hypotheek hebt oversloten. Je hebt daarvoor waarschijnlijk een flinke boetebedrag moeten betalen. Ging dit om echt een groot bedrag, lees dan nog even verder.
Beoordeel dit item
(1 Stem)
effect scheiding op kinderenEchtscheiding en kinderen – het blijft in de meeste gevallen een ongewenste combinatie. Geen wonder dan ook dat wanneer getrouwde ouders overwegen om een scheiding aan te vragen, hun eerste zorgen vaak over de kinderen gaan. Uit allerlei onderzoeken is immers inmiddels wel gebleken dat kinderen vaak te lijden hebben onder een scheiding en dat de gevolgen hiervan op hun verdere leven groot (of zelfs enorm) kunnen zijn.
Beoordeel dit item
(4 stemmen)
prinsjesdag 2015 werkende oudersPrinsjesdag 2015 bood op verschillende onderdelen goed nieuws voor (werkende) ouders.
Pagina 1 van 5