zo18022018

zondag 18 februari 2018

Je bent hier:Home|Columns|Wendy Baan

Wendy Baan (10)

Beoordeel dit item
(13 stemmen)
handig voor werkende moederHet is alweer even geleden, maar bijna 5 maanden geleden heb ik mijn laatste column geschreven. Dat ging over het solliciteren wat maar niet wilde lukken. Sowieso is het natuurlijk belachelijk lang geleden dat ik een column heb geschreven. Maar ik heb een goede reden! Ik ben namelijk inmiddels aan het werk!
Beoordeel dit item
(16 stemmen)
afwijzingen sollicitaties door kindBijna een jaar geleden was ik nog zwanger en aan het werk. Mijn contract liep wel af en mijn zwangerschapsverlof kwam ook steeds dichterbij. Tja, 1 + 1 = … Inderdaad! Mijn contract werd niet verlengd. Ik had het verwacht, dus de klap was niet heel groot. En ook de wetenschap dat ik langer thuis zou kunnen blijven voor mijn kind, maakte het nog aangenamer!
Beoordeel dit item
(12 stemmen)
babybluesNa jaren was onze droom dan eindelijk uitgekomen! Ons meisje is eindelijk bij ons.
Ik kijk naar Mila en zie een perfect meisje. Mooie zwarte haartjes, gezonde ronde wangen, lange wimpers waar iedere vrouw jaloers op is. En daar komt nog bij dat ook nog eens heel lief is. Ze slaapt veel, drinkt goed, huilt amper… Perfect dus! Wij zitten dus op de welbekende roze wolk!
Beoordeel dit item
(8 stemmen)
tijdsduur_bevallen_milaEr stond op de planning dat ik woensdag 25 juli, op de uitgerekende datum, ingeleid zou worden. Ik had namelijk al vanaf week 36 al heel veel last van weeën. Dit waren indalingsweeën, voorweeën en vooral zaten de weeën echt in mijn rug. Hierdoor sliep ik vanaf week 36 al niet meer en was ik echt al op en de bevalling moest nog beginnen!
Beoordeel dit item
(14 stemmen)
tattoo wendyPrecies 3 jaar geleden besloten wij om ‘voor een kindje te gaan’. Onze kinderwens leek snel in vervulling te gaan.

Nog geen maand later, had ik al een positieve zwangerschapstest in mijn handen. Wow, wat waren we blij! Zo snel! Onze wens ging in vervulling! Ik kon niet wachten en begon gelijk van alles te kopen. Een zwangerschapsdagboek, rompertjes… Zelfs een naam voor onze kleine wisten we gelijk!

Helaas was dit geluk van korte duur… Na een paar weken begon ik wat bloed te verliezen en dit bleef een aantal dagen duren. We kregen een vervroegde eerste echo en toen veranderde onze droom in een nachtmerrie. We kregen te horen, waren we de afgelopen dagen al zo bang voor waren. Ik had een miskraam gehad.