wo21022018

woensdag 21 februari 2018

Je bent hier:Home|Columns|Sunta Veerkamp

Sunta Veerkamp (22)

Beoordeel dit item
(2 stemmen)
einde basisschoolMijn oudste zit nog maar een paar weken op de basisschool. Hij is deze weken samen met zijn klas volop bezig met de voorbereidingen voor de eindmusical.

Aan het begin van het jaar vond ik hem nog zo jong, zo onvoorbereid voor de middelbare school. Ik kon me niet voorstellen dat hij volgend schooljaar iedere ochtend op de fiets zou stappen om in een andere plaats naar de middelbare school te gaan. Voorbij was dan de tijd van het veilige dorpsschooltje om de hoek.
Beoordeel dit item
(3 stemmen)
kinderen skien willingenWintersport… eindelijk kwam het er dit jaar van. We hadden geen andere vakantie ingepland, er lag sneeuw in het Sauerland en de kinderen hadden het er steeds vaker over, geprikkeld door de verhalen van klasgenoten.
Beoordeel dit item
(2 stemmen)
love amsterdamDe vraag: Kun je een dure smartfoon een uur lang buiten op een goed zichtbare plaats midden in Amsterdam neerleggen?

Testperiode: zondagavond van 18.00 tot 19.00 uur.

Locatie: Rand centrum Amsterdam
Beoordeel dit item
(5 stemmen)
4000 dagenBinnenkort wordt mijn oudste kind alweer 11 jaar. Deze keer vieren we echter niet zijn 11e verjaardag. Mijn zoon vroeg me voor de zomer of hij alsjeblieft, blieft, blieft, zijn 4000e levensdag mocht vieren. Ik vroeg hem op welke dag dat zou zijn. Op 21 november zou hij 4000 dagen oud zijn. Hij vond 4000 een super mooi, vet cool getal. Veel cooler toch dan 11 jaar worden? Aangezien hij begin december jarig is en het best ieder jaar gepuzzel is wanneer we Sinterklaas vieren met de familie (er zijn ook nog diverse verjaardagen op 1 en 2 december), was ik er snel uit. Het mocht!
Beoordeel dit item
(1 Stem)
wesp bierIk krijg een whatapps vanuit de Ardennen waar mijn man en zoon aan het kamperen zijn: ‘Geprikt in tong door wesp. Wordt helemaal dik. Tips?’ Moeder als ik ben, ga ik er direct vanuit dat mijn zoon Tijn geprikt is door de wesp.

‘Ik bel de huisartsenpost ff en laat het je weten.’ App ik direct terug.
Pagina 1 van 2