do22022018

donderdag 22 februari 2018

Je bent hier:Home|Columns|Romy

Romy (57)

Beoordeel dit item
(1 Stem)
meer mannen voor de klasConstant willen bewegen, alles ontdekken, af en toe een duw uitdelen, hard schreeuwen en na 5 minuten genoeg hebben van kleuren…
Beoordeel dit item
(6 stemmen)
dag sinterklaasToen Mees op zijn verjaardag om 3 uur wakker werd, had ik kunnen weten welke impact Sinterklaas op hem zou hebben. De spanning van een verjaardag, maar dan drie weken lang. De nachten worden, nadat de beste man voet aan wal heeft gezet, steeds korter. Met als absoluut dieptepunt 5 december, om 3.30 uur is hij wakker.
Beoordeel dit item
(1 Stem)
gezelligheidsdier'Wil je ook iets drinken mama?' Geloof het of niet, dit hoor ik elke dag. Mees maakt beschuitjes en ontbijtjes, haalt koekjes voor ons en schenkt ons drinken bij. Nee, we hebben hem heus niet tot onze privé butler opgeleid, hij vindt het gewoon ontzettend leuk!
Beoordeel dit item
(3 stemmen)
papa mees'Lotje wil niet slapen, ze wil een fruithapje en dan wil ze slapen.' Het is het proberen waard, want Lot eet en drinkt al een week slecht vanwege een doorkomend tandje en verkoudheid (en een eigenwijs karakter, dat ook. Eten is sowieso niet haar hobby) Deze tip komt van Mees, 3,5 jaar oud en naast broer van Lot soms ook mede-opvoeder.
Beoordeel dit item
(1 Stem)
diva in de dopLot huilt hard, heel hard. Ze kan tussendoor bijna geen adem halen, helemaal overstuur. Ik wieg haar op en neer en zing een liedje. Opeens lacht ze. Een kruippoging is zojuist gestrand, hoofd in de box, op 2 (!!) boxkleden. Best een zachte landing dus. Maar ze huilt alsof het een betonnen vloer was.
Pagina 1 van 4