zo18022018

maandag 19 februari 2018

Je bent hier:Home|Columns|Renée van Broekhoven

Renée van Broekhoven (12)

Beoordeel dit item
(2 stemmen)
afwijking oogje kindje 3 jaarIn mijn allereerste blog schreef ik over mijn jongste dochter en de afwijking/blindheid aan haar ene oogje. Ik beloofde ook meer hierover te schrijven als ik meer wist. Dit heb ik gedaan toen ze rond het jaar was, maar er is intussen weer wat meer informatie die ik graag met jullie wil delen en wat dingen waar ik soms tegen aan loop.
Beoordeel dit item
(5 stemmen)
gezond eten met kleine kinderenDoordat ik noodgedwongen geen baan meer heb, heb ik tijd om over dingen na te denken en nieuwe dingen te proberen. Ik dacht laat ik eens wat meer tijd besteden aan wat ik eet en aan wat wij met het gezin eten. Ik vind het belangrijk om gezond en fit te zijn namelijk.
Beoordeel dit item
(6 stemmen)
moeder in balansEindelijk weer eens beginnen aan een nieuwe blog. Doordat ik ben gaan werken merk ik dat het gewoon veel drukker is geworden en dat als ik thuis ben het liefste tijd aan mijn gezin wil besteden. Ik ben nog steeds wel op zoek naar de juiste balans hierin. Ik doe naast mijn werk nog vrijwilligerswerk en sport graag.
Een nieuw jaar. 2016. Ik zit op het moment met heel veel keuzes in mijn hoofd. Wat moet ik wel doen, wat wil ik doen en waar ga ik heen?
Beoordeel dit item
(4 stemmen)
veerkrachtWat was er dit jaar zo belangrijk dat je er een blog over zou schrijven of waarom wil je dat iedereen dit weet? Is het niet zo dat iedereen die het moet weten dit al weet van jou?
Ik zit hier nu te schrijven, omdat ik me net bedacht dat ik nog een laatste blog wil schrijven in 2015. In de afgelopen periode heb ik wat dingen meegemaakt, sommige belangrijk en sommige minder belangrijk. Dus wat zal ik nog eens vertellen in deze laatste 2015 blog.
Beoordeel dit item
(4 stemmen)
geluk_gezinnetjeTelkens als ik naar de foto van mijn gezin kijk die in augustus 2014 gemaakt is denk ik wat een geluk. Deze foto hangt in de woonkamer dus ik zie hem nogal vaak. Door het gewicht wat ik op die foto heb, ben ik eigenlijk niet tevreden met deze foto. Ik zou hem snel willen vervangen of in ieder geval mezelf willen vervangen voor de versie die ik nu ben.