za24022018

zaterdag 24 februari 2018

Je bent hier:Home|Columns|ModeMama

ModeMama (7)

Beoordeel dit item
(3 stemmen)

bevalling_kjeld.jpgVan maandag op dinsdagnacht rommelde het al een beetje. Ik moest naar de wc en verloor wat slijm. Ik zal verder niet heel erg in details treden dus mannen, jullie kunnen dit ook best lezen! Vrolijk liep ik terug naar bed en zei tegen Jeroen: ‘blijf maar thuis vandaag want het komt’!!! Vol adrenaline ging ik weer in bed liggen om te kijken of ik nog een paar uurtjes kon slapen. s‘Morgens voelde ik wel wat lichte weeën en belde de verloskundige.

Beoordeel dit item
(2 stemmen)

bevalling_bij_365week.jpgZo, dachten we toch even dat gister de bevalling al was ingezet! Nadat ik terug kwam van een lunch met een vriendin had ik erge buikpijn en kramp. Ik kon niet meer rechtop lopen en had constant last van harde buiken. Maar ja, dan denk je ik ben net 36 weken zwanger het zal nu toch nog niet komen?


Beoordeel dit item
(1 Stem)

fee_is_twee.jpgNou het is echt waar wat ze zeggen. “Ik ben twee en ik zeg nee”!
Dat sommige mensen mij een tijdje terug vertelden dat deze periode er aan zou komen dacht ik altijd dat dit wel mee zou vallen. Maar het valt niet mee. Zo’n 2 maanden voordat Fee twee werd was het al vaak bij ieder ding dat je wilde doen, haren kammen, het helpen met eten, jas aantrekken etc. dat Fee direct riep: ‘Fee doen’! Liet je haar het niet doen, was het gillen! In het begin liet ik het nog wel eens toe maar je wordt er nu steeds harder in want het is anders niet te doen. Je bent met alles 3 keer zo lang bezig en het wekt irritaties op. Nu gaat dit al wat beter en het is echt wie het langste volhoudt die wint. Dan maar even huilen!

Beoordeel dit item
(2 stemmen)

poes_in_planten.jpgSinds een maand hebben we een nieuwe bewoner in huis. Haar naam is Lila en is een zalmkleurige Main Coon poes. Ze is nu drie maanden oud en is echt een schatje! Fee vindt haar geweldig en het zijn ook echte speelmaatjes. Samen spelen in de tent, op de bank en in de tuin. Ondanks dat Fee, Lila hardhandig oppakt en vasthoudt blijft ze Fee opzoeken en krabt ze haar niet. Het leukste spelletje is om samen in de tuin te spelen. Fee staat in de prut tussen de bloemen en planten en grijpt haar handjes vol met prut om het zo naar Lila te gooien. Beide worden ze super smerig maar om ze zo samen bezig te zien is erg leuk en dus is het schoonmaken van pruthanden en een dan zwarte kat een kleine moeite.

Beoordeel dit item
(1 Stem)
klaar_om_te_fietsen.jpgOnze vakantie zit er al weer op! In juni zijn we 2 weken naar Frankrijk gegaan. Een autorit die ik liever niet nog een keer maak want ik vond het toch wel erg lang duren. Fee die nu telkens roept ‘ik wil uit’, haar schouderriempjes van het autostoeltje constant los maakt hoe strak je ze ook zet en er een spelletje van maakt om haar speen naast het autostoeltje te laten vallen zodat papa of mama zich volledig moet omdraaien om dan voor de zoveelste keer de speen weer aan te geven, maakt het nou ook niet als een ontspannende autorit. Ik dacht nog slim te zijn om voor de vakantie zo’n portabel dvd-speler aan te schaffen zodat Fee lekker rustig in de auto naar Bumba kon kijken. Het apparaat heeft het welgeteld een half uur gedaan. Nadat Fee in de gaten had gekregen dat je het apparaat ook kon pakken en op het knopje kon drukken zodat het klepje waar de dvd onder zit open ging was het einde in zicht. Na 2 keer dit gedaan te hebben deed de dvd speler het helemaal niet meer en was het helaas gedaan met onze rust.