vr23022018

vrijdag 23 februari 2018

Je bent hier:Home|Columns|Mirjana Chamberlain

Mirjana Chamberlain (10)

Beoordeel dit item
(1 Stem)

wereld_op_zijn_kop.jpgWe hebben een ernstig auto ongeluk gehad. Klinkt dramatisch maar ja ik weet niet hoe ik het anders moet zeggen. Ter geruststelling, het verhaal loopt goed af!
Je weet dat het iedereen kan gebeuren, maar tegelijkertijd geloof je dat niet echt. Ik rij veel, we zijn al zo vaak naar Engeland gereden en ja je hebt af en toe zo’n moment dat je denkt, ooh daar zijn we (of ze) goed mee weg gekomen, maar dit keer dus niet.

Beoordeel dit item
(1 Stem)

weekendje_weg_baby.jpgWe gaan een weekendje weg! Steve en ik zijn op 17 juni 5 jaar getrouwd en we hebben een traditie: op onze trouwdag slapen we in een hotel. Ok de traditie is dus nog niet oud, maar om een traditie te maken moet je natuurlijk wel doorzetten. Dat was ook ons idee vorig jaar toen onze kleine meid nog geen drie maanden was. Slik. Ik mag van mezelf niet truttig doen dus ons baby’tje een nachtje over laten aan mijn moeder moest ik van mezelf kunnen. En dat heb ik toen ook gedaan, van 17.00 op de 17e tot 08.00 op de 18e zijn Steve en ik weg geweest, samen uit eten en geslapen in een hotelletje op nog geen 10 minuten van ons huis waar mijn moeder op Katie paste. Dat is allemaal prima gegaan maar toch was dat de enige keer dat we een nacht niet bij haar waren.

Beoordeel dit item
(1 Stem)

werkende_moeder.jpgIk zit op de bank. Dat klinkt waarschijnlijk als iets om te vieren, maar helaas bedoel ik het niet letterlijk. Ik heb me vanochtend braaf om 06.30 mijn bed uit gesleurd, zat om 07.15 in de auto en een half uurtje later keurig op schema in de file.

Beoordeel dit item
(1 Stem)

moeten_veel.jpgOh jee ik had al weken geleden een nieuwe column moeten schrijven! Ik ben het niet vergeten maar mijn to-do lijstjes lijken wel eindeloos. En hoewel het onthouden echt wel iets beter gaat ondertussen is het qua concentreren en multitasken nog verre van optimaal. Als update van mijn laatste column kan ik melden dat ik een paar weken geleden de verzekering aan het bellen was op de afstandbediening van de televisie ...

Beoordeel dit item
(1 Stem)

zwangerschapsdementie_extern_geheugen.jpgZwangerschapsdementie, ik had de term wel gehoord maar vond het eigenlijk een beetje onzin. Ok ik heb een keer mijn sleutels laten liggen bij de AH, maar da’een kleinigheidje toch?
Mijn geheugen problemen begonnen eigenlijk pas ná de bevalling. Een onverwacht en irritant probleem! Ik was altijd iemand met een ijzersterk geheugen, altijd alle info, afspraken, lijstjes etc paraat in mijn hoofd. Je kon me spreekwoordelijk “midden in de nacht wakker maken”.