vr23022018

vrijdag 23 februari 2018

Je bent hier:Home|Columns|Miranda Goedemans|Sexy mama

Sexy mama

Beoordeel dit item
(11 stemmen)

sexy mama zwangerZwangere vrouwen zijn sexy en mooi! Een regelmatig terugkerend kopje in zwangerschap-magazines. Ja, iets waar ik graag in wil geloven, voor een personeelsfeest van mijn man wil ik me nog wel lekker opdoffen maar achter die gordijnen thuis komt iets heel anders tevoorschijn.

Ik ben blij dat Ramon mij het ja-woord al heeft gegeven want sexy en mooi dat ben ik al weken niet meer. Er springt geen hertje meer van de bank af, nee, het is een zeehond die schuivend en trekkend zichzelf van de bank af manoeuvreert. Gezellig tafelen ziet eruit als een scene uit The meaning of life, waarin een dikke man zichzelf lichtelijk overeet. Benen zijn niet vrouwelijk gekruist maar hangen gewoon uit elkaar met of zonder jurk aan, de buik pronkt boven de eettafel uit.

De kleine is het er niet mee eens dat ik rechtop zit en laat dit duidelijk weten, dus hang ik tegen de rugleuning aan. Soms maak ik de scene nog completer door daarna vlotjes naar de wc te huppelen. Door de buik is schoenen, broek of sokken uittrekken een smaakloos aangezicht geworden wat door de bekken wordt versterkt. Niks floep uit, maar "spannend" langzaam met een hoop gesteun, gekreun en een diepe zucht als slot.

Een paar maanden geleden liep ik nog lekker op mijn pumps door de stad te paraderen maar nu zie ik eruit als nichtje van Katrien Duck waar zelf Disney zich geen raad mee weet. Ik waggel van A naar B, en door de buik gaat de hefboom steeds meer naar achteren hellen. Erg vrouwelijk als je het mij vraagt.

Mijn haren zitten full-time in "bad hair day" modus en is na een dag al weer vet. In bed manoeuvreer ik me al helemaal als Lara Croft met de intieme geluiden die erbij horen. Het ene been wordt kreunend na het andere het bed in getakeld, waarna ik mijn kussens in de juiste positie moet leggen voor mijn buik, bekken en hoofd. Natuurlijk wordt ook deze activiteit afgesloten met een diepe zucht.

Mijn nachtelijke kledij is zeer pikant, het is het grootste shirt geworden dat ik de kast hangt en alleen bij de buik vormt hij zich perfect naar mijn lichaam en accentueert mijn vrouwelijke contouren. Heel mooi.

Als ik dan eindelijk kan slapen houd ik mijn man wakker met een gesnurk waar de gemiddelde vent nog jaloers van wordt. Hoe groter de buik des te hoger het volume. Wie wil zo iets nou niet naast zich hebben liggen?

Ondanks het feit dat ik me erg sexy en mooi voel, steekt af en toe de twijfel de kop op en vraag ik snikkend van de hormonen "Vind je me nog wel mooi, schat?" Het antwoord is een strikvraag, maar gelukkig weet hij het antwoord.

Miranda Goedemans, moeder van Lucas 5 jaar en Merel 1 jaar en 5 maanden zwanger van haar 3e kindje.

Lees hier meer columns van Miranda

Andere leuke columns:

Als Fay van huis is...

Test-ster

Mini-Me

Wennen op de basisschool

Altijd checken!

Recordpoging baby

Hoe doen andere ouders dat?

Slaapgebrek door baby: doorbijten maar

Overig:

Overzicht leukste buitenspeelspelletjes

Ga hier naar de zwangerschapskalender

Ga hier naar informatie over babykamertrends, babyuitzet en de kosten daarvan                      
       


      

Gerelateerde items (op tag)