vr23022018

vrijdag 23 februari 2018

Je bent hier:Home|Columns|Miranda Goedemans

Miranda Goedemans (27)

Beoordeel dit item
(3 stemmen)
naargroep3Vanaf maandag is het zo ver, de school gaat voor weer beginnen. Dit jaar begint de school extra bijzonder voor ons, want Lucas gaat voor het eerst naar groep drie. Een nieuwe mijlpaal in zijn en ons leven. De kleuterjaren zijn in de afgelopen zes weken achter ons gelaten en het schoolkind is geboren.
Beoordeel dit item
(4 stemmen)
extreme zwangerschapsmisselijkheidHet is alweer een tijdje geleden dat ik iets heb geschreven. De laatste keer vertelde ik dat ik zwanger was van de derde, maar toen was er ineens een gat van bijna drie maanden. Doordat ik al twee kinderen heb rondlopen dacht ik wel te weten hoe een derde zwangerschap zou verlopen. Ik wist dat ik s`ochtends waarschijnlijk weer ziek ging worden. De eerste weken verliepen ook keurig volgens het boekje. Totdat ik steeds zieker werd.
Beoordeel dit item
(2 stemmen)

klein_geluk.jpgZenuwachtig zit ik op de wc.
Ik vang mijn eerste urine op in een glaasje, en hoop dat dit gele goud me goed nieuws gaat brengen.
In de keuken voer ik de test uit als een heuse doktersassisitente. Ik zie de strip vollopen en zie de controlestreep donker worden.
Mijn hart klopt in mijn keel, ik zie nog geen tweede streep !
Er waren al signalen, ik vond alles bedorven ruiken, raar smaken. Waarom had ik toen nog niks door? Vrienden en familie vroegen of ik zwanger was omdat mijn gezicht zachter was.
Ik vond van niet, maar vond het wel vreemd.

Beoordeel dit item
(2 stemmen)
bevruchting.jpgBezweet staan ze massaal aan start, zweetdruppels op hun kopjes,
kloppende hartjes in hun keeltjes.
En dan wordt het startsein gegeven.
Beoordeel dit item
(3 stemmen)

cry_baby.jpgDeze cry baby gaat niet over de jonge Johny Depp waar een traan langs zijn wang biggelt.
Nee nee, mijn cry baby is mijn kleine meid die heeft ontdekt dat ze met haar gouden keeltje zeer dramatische geluiden kan produceren.

Pagina 2 van 2