zo18022018

zondag 18 februari 2018

Je bent hier:Home|Columns|Joyce Oostland

Joyce Oostland (15)

Beoordeel dit item
(1 Stem)
uitgaan als moederAfgelopen donderdag werd het spontane idee geboren om vrijdag avond wat leuks te gaan doen.
Ondanks dat onze zitbank mij meerdere malen heeft geroepen met de volgende woorden:´ nee Joyce nee…blijf thuis ga lekker liggen en relaxen.´
Heb ik er toch voor gekozen om vrijdagavond wat leuks te gaan doen. Het Whats Appje was gemaakt de reacties waren binnen en dus zo gezegd zo gedaan.
Vrijdag avond met Kim en Lisanne die tevens buurvrouwen zijn uit eten geweest en een drankje met dansje doen.
Beoordeel dit item
(4 stemmen)
ik kan niet goed zijn in allesIk ben een moeder, een vrouw, vriendin die nou net niet zo handig is in naaien…en dan bedoel ik met naald en draad naaien. Zeg maar gerust ik kan het gewoon niet, ik heb het nooit geleerd en daarbij geen interesse in getoond.
Beoordeel dit item
(3 stemmen)
buurtHoe belangrijk is mijn buurt eigenlijk? Dat is een vraag die wij ons vaak hebben gesteld tijdens het zoeken van een koophuis. Wij zijn op veel verschillende plekken geweest om een huis te bezichtigen. Lees wel: twee jaar op zoek naar een koopwoning geweest.Enige ervaring op het gebied van rondkijken en oordelen hebben wij dus wel. Waarom hebben wij dan uiteindelijk voor ons huidige huis en ons huidige plekje gekozen?
Beoordeel dit item
(4 stemmen)
het jaar 2014Het lijkt mij leuk om met jullie mijn idee van 2014 door te nemen.

2014 zie ik als volgt voor mij:

Het jaar waarin Levi 3 jaar wordt en Dean 2 jaar.
Het jaar waarin Dean meer zal gaan praten dan vorig jaar :P en Levi een echte jongen is met hele slimme en wijze opmerkingen waar ik mij wel eens bij af vraag: hoe kom je erbij?
Beoordeel dit item
(6 stemmen)
woorden van je kindOnderhand wordt Levi in januari 3 jaar en Dean in maart 2. Een drukke gezellige bende in huis. Sinds Levi vanaf zijn tweede jaar kan praten, hebben wij als papa en mama geen rust meer in huis. Levi heeft zijn taal zo goed ontwikkeld dat hij ons zo nu en dan aanspreekt over wat wij zijn vergeten. Hij heeft ook een geheugen als een olifant (heeft hij van papa).