wo21022018

woensdag 21 februari 2018

Je bent hier:Home|Columns|Jessy Jorgensen

Jessy Jorgensen (3)

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

wanneer_peuter_slapen_groot_bed.jpgIk zit nu in week 30 en er is totaal geen nesteldrang ‘meer’ ? We zijn twee maanden geleden al wel begonnen met de bovenverdieping aan te pakken. De nieuwe  kamer voor ons dochtertje is zo goed als klaar. In de babykamer staat een nieuwe commode en er hangen nieuwe, zelfgemaakte gordijnen. Maar er moet nog geverfd en ingericht worden. Jammer genoeg blijft  alles nu voor wat het is!! Er is totaal geen drang meer om verder te gaan en dat terwijl ik een mens ben dat er niet tegen kan als dingen niet afgemaakt worden.. Wat is er met mij aan de hand?!

Beoordeel dit item
(1 Stem)

zwangerschapshormonen.jpgNooit gedacht dat ik tijdens een tweede zwangerschap weer zo`n last van mijn hormonen zou krijgen. Tot aan week twintig was er nog niet veel aan de hand, op de kleine stemmingswisselingen na.. Maar nu (25 weken zwanger) ben ik af en toe niet te houden!

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

klimmen.jpgOm te beginnen een kleine introductie: Ik ben Jessie, vriendin van Jort, moeder van May (1.5) en 18 weken in verwachting van een 2e wondertje!

Sinds kort zit ik gedwongen thuis en om niet door te draaien stort ik me nu op het schrijven van columns. Er gebeurt zo veel tijdens een zwangerschap. Hele mooie, maar ook frustrerende momenten. Een papa die elke dag tot vier uur thuis is, een dochter waarvan ik nu elk moment mag meemaken en niet te vergeten een 2e baby op komst. Kortom genoeg schrijfstof. Ik verheug mij er dan ook op om mijn verhalen te gaan delen met andere (aanstaande) ouders.