vr23022018

vrijdag 23 februari 2018

Je bent hier:Home|Columns|Jaimie Ristovski

Jaimie Ristovski (14)

Beoordeel dit item
(10 stemmen)
raising a hippieDante (1 jaar) ligt zich buiten gezond te slapen, terwijl ik deze column typ. Toegegeven, ik ben van nature wel wat hippie-achtig, maar niet geitenwollensokkerig, qua uiterlijk dan. Save the world, raise a hippie, is altijd het streven van mijn ouders geweest en ik merk inmiddels na 29 jaar Jaimie-zijn, wat dat met me heeft gedaan.
Beoordeel dit item
(18 stemmen)
ik mis mezelfHoewel ik er inmiddels al bijna negen maanden dagelijks van geniet om zwanger te zijn en onze mini-replica van Binck te voelen bewegen.
Is het enige wat ik mis, mezelf.
Beoordeel dit item
(17 stemmen)
leuke_zwangerschapskledingIk voel mij uitgekotst, weggejaagd, genegeerd, uitgejoeld, verdreven, afgedankt en verbannen door mijn normaliter all time favourite grote modeketens waaronder: Zara, Mango en de Primark. Wat is de reden dat er bij sommige winkels geen positiekleding te verkrijgen is, ik bedoel, wat is nou de moeite om een klein stukje extra stof bij de buikruimte in te zomen. Of om kleding wat rekbaarder te maken. De vaak wat ongezellig ogende, (wat doe jij hier?) medewerkers, laten me de drempel nog nèt over.
Beoordeel dit item
(15 stemmen)
babynamen boxYes! Mijn zwangerschapskledingpakket is zojuist binnengekomen met de post. En het past allemaal! Jippie! Dat mijn oude-Jaimie-kleding even op zolder vertoeft, dat ik misselijk ben, een totaal andere eetlust heb en af en toe flauwval, neem ik dan maar voor lief. Want, we krijgen een tweede kindje!!! Trots houdt Binck de echofoto’s van zijn kleine broertje vast en kijkt ernaar. Volgens hem is Zon een leuke naam. Maar ook Brandweerman Sam en Schilderij behoren volgens hem tot de opties.
Beoordeel dit item
(18 stemmen)
ibizaGoed. Ik dacht dat ik inmiddels mijn onzekerheden wel achter me had gelaten als jonge moeder zijnde. Met een littekentje hier en daar, een rolletje (of twee, drie…) en wat putjes daargelaten, vond ik mezelf toch best een ‘soort van hot-mama’ (ik zeg ‘soort van’ om het af te zwakken, ik wil niet arrogant overkomen ;)). Mijn lichaam heeft ten slotte een zwangerschap en bevalling achter de rug. Oja, en nog eens anderhalf jaar borstvoeding. Ik ben ongelofelijk trots op deze prestaties van mijn eigen lijf.