zo18022018

zondag 18 februari 2018

Je bent hier:Home|Columns|Ingrid Kroes

Ingrid Kroes (12)

Beoordeel dit item
(5 stemmen)
barbamama gezinLaat ik maar met de deur in huis vallen: ik mis een arm. Schrik niet, ik heb nog steeds de twee armen waarmee ik ben geboren (zij het dat ze iets langer zijn geworden), maar ik kom structureel een arm te kort. En dat heeft alles te maken met een gebeurtenis vorig jaar. Die gebeurtenis is ook de reden dat het heel lang heeft geduurd voordat ik weer een blog heb geproduceerd. Ik mis namelijk niet alleen een arm, maar ook tijd en slaap.
Beoordeel dit item
(3 stemmen)
vakantie met kinderenOmdat onze oudste pas deze zomer 4 jaar wordt, kunnen wij nog even profiteren van vakanties buiten het hoogseizoen. Zo reisden wij in juni met z’n vieren naar Sardinië. Met het vliegtuig. Dus goed plannen, want nummer 2 had nog nooit gevlogen en is nogal een bezig mannetje en op vliegvakantie kun je minder bagage meenemen dan wanneer je met de auto gaat.
Beoordeel dit item
(2 stemmen)
laarsjesWoensdagavond, half 8, ik zit in de auto op weg naar tennisles. De radio aan en hard meezingen, vooral bij alle slechte nummers uit mijn pubertijd. Elk nummer roept een herinnering op, een lach op mijn gezicht. En dan, het volgende nummer, The Hermes Houseband, leuk, daar heb ik veel op gedanst. Ik open mijn mond om de tekst mee te brullen, maar wat is dat nou? In plaats van woorden uit mijn mond, stromen de tranen uit mijn ogen.
Beoordeel dit item
(3 stemmen)
dak markthallenVrijdagavond, we zijn een film aan het kijken … in de bioscoop! Ik kan me de laatste keer bijna niet herinneren dat ik hier ben geweest, maar het is echt zo. We zitten lekker onderuitgezakt een film te kijken. En na de film? De kroeg in, en een drankje doen zonder op de tijd te letten.
Beoordeel dit item
(3 stemmen)
dag uit leven van mama5 uur: Jannik wordt wakker. Het is nog nacht, Jannik wordt onder luid protest weer neergelegd in zijn bed. ‘Mama, op, op’, roept hij. Gelukkig geeft ie het snel op.

6 uur: Jannik  wordt wakker. Hij wil er nu echt uit, dus nog even bij ons in bed. Hidde komt er ook bij, want die is ook wakker geworden van Jannik. Ze dommelen beide nog even tussen ons in.