za24022018

zaterdag 24 februari 2018

Je bent hier:Home|Columns|Carina Bronneberg

Carina Bronneberg (6)

Beoordeel dit item
(2 stemmen)

dag_dikke_buik.jpgNa negen maanden in mijn buik, is ze er dan eindelijk. Onze prachtige dochter Noortje is op 7 december 2010 om 02:20 uur geboren! Een klein meisje van 47 cm en 3180 gram, met alles er op en eraan.  De afgelopen weken zijn voorbij gevlogen, Noortje is al weer een maand oud. Ze ligt nu heerlijk te slapen in haar wiegje, een mooi moment voor een terugblik.

Beoordeel dit item
(2 stemmen)

noortje_geboren.jpgOp 7 december 2010 om 02:20 uur is Noortje geboren, de dochter van onze columniste Carina Bronneberg.

Noortje weegt 3180 gram en is 47 cm lang. Zowel met Noortje als met haar moeder gaat het goed. Binnenkort zullen we in een column meer lezen.

Lees hier meer columns van Carina Bronneberg

Lees hier meer columns

 

Beoordeel dit item
(10 stemmen)
campingbedje_uitklappen_inklappen.jpgCampingbedjes maffia

We zijn er ingetrapt, de campingbedjes maffia heeft ongetwijfeld met een verborgen camera heel hard om ons moeten lachen.  Het begon ruim een week geleden met onderstaande tekst:

Een comfortabel en handig campingbedje. Met de 4 knoppen op de zijkanten plooi je het bedje in een oogwenk open of dicht. De lange zijden in netweefsel kunnen open geritst worden, zodat mama het bedje gemakkelijk kan opmaken.
Beoordeel dit item
(1 Stem)

20_weken_zwangerschapsverlof.jpgHet is zover, mijn zwangerschapsverlof is ingegaan. Afgelopen vrijdag heb ik mijn laatste werkdag gehad. De laatste weken druk bezig geweest met het afronden en overdragen van werkzaamheden. Een dubbel gevoel. Van de ene kant een heerlijk vooruitzicht om met verlof te gaan, van de andere kant vreemd omdat ik toch het gevoel had het echt af te sluiten. Net alsof ik aan een nieuwe baan zou beginnen. Deels klopt het natuurlijk, want het wordt de grootste uitdaging van mijn leven. Ik word dadelijk moeder!

Beoordeel dit item
(1 Stem)

baby-uitzet_nijntje.jpgTijdens de zwangerschap komt het moment dat je je bezig gaat houden met de “Babyuitzet-Lijst”. Een lange opsomming van grote en kleine dingen die je nodig hebt op het moment dat het kleine wondertje geboren is. De eerste maanden heb ik de lijst een paar keer doorgelezen en een beetje zitten surfen op internet. Bij het lezen van de artikeltjes dat gemiddeld € 4.000 aan de babyuitzet wordt uitgegeven, snel de pagina weggeklikt. Wat een geld, nee zoveel gaan we er niet aan uitgeven.