zo18022018

zondag 18 februari 2018

Je bent hier:Home|Columns|Annemieke de Wijn

Annemieke de Wijn (3)

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

3. haar.jpgMijn hele leven moet ik al genoegen nemen met dun, sluik haar. Dus sinds mijn coupe sliert tijdens mijn zwangerschap is veranderd in een weelderige haardos, doe ik er alles aan om dat zo te houden. Maar hoeveel maskers tegen haaruitval en dure shampoos ik er ook tegenaan gooi, het is nu alweer aan het uitdunnen.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

poepie.jpgShit! Ik staar naar ’t bruine hoopje in mijn hand. Finn kijkt me ondertussen opgelucht aan. Hij vindt het geloof ik wel grappig dat hij mij net op een dampende drol getrakteerd heeft.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

slinger.jpgDit is een serieuze waarschuwing voor alle aanstaande mama’s die net een ‘Hoera een jongen/meisje’ slinger hebben aangeschaft. Hangt de blije aankondiging namelijk eenmaal in het raam, dan werkt hij als een rood licht in de Rosse Buurt.
Mijn lief heeft onze versiering amper opgehangen of de eerste nieuwsgierige neuzen staan al tegen het raam gedrukt. ‘Hoe heet ie?’, brult de buurvrouw van nummer 15 door het glas. ‘Wat zeg je?’, gebaar ik met een slapend kleintje op mijn arm. ‘Hoe die hééééééét!!’ ‘Ohh, Finn!’ ‘Pim, mooie naam hoor!’ ‘Hij ziet wel wat geel’, vindt nummer 11. ‘Wat?!’ ‘Geeeeeeuuul!!!’, roepen ze in koor. ‘Ik hoor jullie niet!’, gebaar ik weer. ‘Dáááág!’