za24022018

zaterdag 24 februari 2018

Je bent hier:Home|Columns|Amber Schouten

Amber Schouten (4)

Beoordeel dit item
(2 stemmen)

justin_martin.jpgHoera, maandag 13 december is onze zoon Justin Manuel Zwart geboren om 03.56. Justin weegt bij de geboorte 3390 en is ongeveer 50 cm lang. Justin maakt het prima en is op alle fronten een ontzettend zoete baby.

Beoordeel dit item
(3 stemmen)

laatste_weken_zwangerschap_zwaar.jpgHet langst, definitely! Niet het zwaarst, want dat zegt het spreekwoord eigenlijk al. De laatste loodjes. Loodjes zijn zwaar, dus dat zegt al genoeg. Dus voor mij wegen de laatste loodjes het langst. Want ja ze duren nu al veel te lang.
Het begon natuurlijk bij het ingaan van mijn verlof. Ik ging officieel 11 november met verlof. Maar aangezien dit midden in de week viel heb ik wat vakantie dagen opgenomen. Zodoende viel mijn laatste werkdag op 5 november.
Heerlijk zeg, eindelijk verlof. Nu alle tijd voor de klusjes waar ik niet aan toekwam, lekker voorbereiden op de baby en vooral lekker shoppen en mijn eigen gekozen leuke dingen doen!

Beoordeel dit item
(1 Stem)

babykleertjes_maat50.JPGIk moet iets bekennen. Ik ben er zo een, zo een die het liefst alles verzamelt. Zo een die hamstert omdat het 'ooit' nog eens van pas zou kunnen komen, misschien. Het zat er al vroeg in. Als kleuter zijnde kon ik niet slapen als ik al mijn knuffels niet rondom mijn bed verzameld had. Ze moesten er allemaal bij. Moet er leuk uitgezien hebben, een rijtje knuffels met een kleuter ertussen, netjes ingestopt. Op latere leeftijd werden knuffels vervangen voor proefmonsters, miniluchtjes en make-up. Ook kleding is leuk om te verzamelen, om vervolgens niks weg te doen. Want misschien pas ik na een paar kilo lijnen wel weer in dat ene bloesje. Of wordt die gekke broek toch weer 'in'. Miscchien kan hem nog gebruiken tijdens een gek thema feestje. Kortom, wel verzamelen maar niets weggooien. Op zich een goede eigenschap, de kleding die ik koop wordt pas weggegooid als ik er letterlijk uitscheur (ooit eens gebeurd bij een lievelingsbroek, die zo vaak gewassen was, dat hij bijna doorzichtig werd en het niet meer trok als ik hem over mijn heupen sjorde). De kleding die miskopen blijken te zijn, krijgen in elk geval nog een 2e, 3e en zelfs 4e kans. Mogelijk nog meer. Je ziet het, eigenlijk verspil ik dus het liefst helemaal niks. Goed voor het milieu toch?

Beoordeel dit item
(1 Stem)

bbb.JPGDe meeste dames die bekend zijn met fitness/gym kennen het fenomeen BBB als buik, billen, benen. Echter bij mij staat BBB op dit moment voor 3 belangrijke opvallende dingen tijdens de zwangerschap. Buik, blijft in dit geval wel. Die van mij groeit als kool. Al vanaf week 14 werd er al duidelijk dat ik niet aankwam van uitgebreide diners. En gelukkig maar, er is niets ergers dan mensen zien kijken met een blik van: is ze nou wel, of is ze nou niet…