za17022018

zaterdag 17 februari 2018

Je bent hier:Home|Columns|Alice Mous

Alice Mous (32)

Beoordeel dit item
(3 stemmen)
rug masserenKerst is het feest van heerlijk samen zijn met je familie, geen tijdsdruk, deathlines of wat dan ook maar simpelweg genieten. Eerste kerstdag is bij ons precies zo gegaan. Wel de deur uit, maar verder niets. Als tweede kerstdag ook zo wordt dan wordt het een Kerst voor in de boekjes. Nou, dat werd het maar dan niet zoals gehoopt.
Beoordeel dit item
(4 stemmen)

kleine meisjes worden grootOnze oudste dochter is vorige maand 7 geworden. Dat lijkt niets in vergelijking met haar oudste broer die deze maand alweer 16 wordt, maar als je beseft dat ze al 3 jaar ‘verkering’ heeft, is het al een aardig dametje. Ze is haar beide broers ver vooruit zullen we maar zeggen.

Beoordeel dit item
(12 stemmen)
zindelijk wordenAlyssa is bezig met zindelijk worden. Net als haar broers en zus heb ik nergens omkijken naar. Hoe lekker én makkelijk is dat? Ik ben in het gelukkige bezit van kinderen die zonder problemen en poespas zindelijk worden.
Beoordeel dit item
(14 stemmen)
kind voor eerst basisschoolSinds half augustus zit Kayleigh, onze derde, op school. Vreselijk heb ik er tegenop gezien. Ik heb als een gek gehoopt dat er iets technisch werd ontdekt, zodat ik de tijd kon stilzetten en ik haar nog langer thuis kon houden. Maarja, zoals ik zelf ook wel wist was dat ijdele hoop en moest ik er gewoon aan geloven.
Beoordeel dit item
(14 stemmen)
trouwen in kenia strandVandaag was het dan eindelijk zover, hét moment waar ik al jaren van droomde. Vandaag zouden wij, met alleen ons gezinnetje gaan trouwen! Ik dacht dat ik totaal niet zenuwachtig zou zijn, maar ik was wel al om 5 uur wakker. Hou er rekening mee dat het in Nederland 2 uur vroeger is dus zenuwachtig, neehoor, haha.
Pagina 1 van 2