vr23022018

vrijdag 23 februari 2018

Je bent hier:Home|Baby|Slaaptips baby
Slaaptips voor je baby

Slaaptips baby (6)

Beoordeel dit item
(8 stemmen)
baby laten huilen slapenEen baby laten huilen tot hij of zij zelf in slaap valt lijkt geen schadelijke effecten te hebben, blijkt uit onderzoek van de Flinders Universiteit in Adelaide. Onderzoekers wilden testen of het klopt dat het stressvol is voor een baby als de ouders het kind laten huilen tot het in slaap valt.
Beoordeel dit item
(27 stemmen)

baby pasgeboren in badje.jpgJe pasgeboren baby kan alleen door te huilen aan je duidelijk maken hoe hij zich voelt. Je baby geeft echter nog veel meer signalen, die bij elkaar als het ware de taal van je baby vormen. Probeer in ieder geval zo snel mogelijk de slaap- en hongersignalen van je baby te leren kennen.Door het 'verstaan' van de taal van je baby kun je gericht inspelen op z'n behoeften en heb je eerder een tevreden baby. Hier volgt een overzicht van de slaap- en hongersignalen van je baby.

Beoordeel dit item
(15 stemmen)

slaapritueel baby.jpgVoer een slaapritueel in voor je baby. Door dit vaste ritueel is het voor je baby makkelijker de dag af te sluiten en te accepteren dat het nu bedtijd is. Dit kan problemen als het niet willen slapen van je baby en veel huilen 's nachts wellicht voorkomen. Je kunt onderaan dit artikel meer gratis Slaaptips voor je baby aanvragen. Met dit complete overzicht van slaaptips kun je de slaapproblemen van je baby met een zeker gevoel aanpakken. Daarnaast ontvang je ook een tabel met daarin de globale hoeveelheden slaap die baby's van verschillende leeftijden nodig hebben.

Beoordeel dit item
(6 stemmen)

baby inbakeren brengt rust.jpgVoor baby's die onrustig slapen of veel huilen kan inbakeren of een bakerzak een oplossing zijn! Inbakeren is het van schouders tot en met voeten inwikkelen van een baby in doeken of een speciale inbakerzak om zijn eigen bewegingen te beperken zodat de baby zich gemakkelijker kan overgeven aan de slaap.

 

Beoordeel dit item
(3 stemmen)

huilende_baby_met_papa.jpgWacht niet te lang met het gericht zoeken naar een oplossing voor uw huilbaby! Rust en regelmaat, het ronddragen in een draagzak en/of het 's nachts inbakeren of in een bakerzak laten slapen kunnen vaak al een positieve verandering te weeg brengen. Helpt dit niet, zoek dan professionele hulp. Belangrijk is om vooral zelf rust te blijven en proberen toch ook enigszins uitgerust te blijven (tot zo ver dat mogelijk is met een huilbaby). Wat wordt nu precies verstaan onder een huilbaby, ook wel onrustige baby genoemd?

GRATIS ebook Slaaptips voor mijn kindje

    Ja, ik wil graag de gratis Slaaptips voor mijn kindje ontvangen! Tevens ontvang ik de nieuwsbrief vol handige tips en informatie.
    Hierdoor kan alle informatie in de nieuwsbrieven en op de website gratis worden aangeboden.