vr23022018

vrijdag 23 februari 2018

Je bent hier:Home|Baby|Borstvoeding en werk
Alles over borstvoeding geven

Borstvoeding en werk (9)

Beoordeel dit item
(46 stemmen)
baby_weigert_fles.jpgSommige borstvoedende moeders komen vlak voordat ze weer aan het werk moeten tot de onaangename ontdekking dat hun baby de fles weigert. Sommige baby's zijn echt hardnekkige flesweigeraars. Dit is ook niet zo vreemd als je het bekijkt vanuit je baby. Wat wil je liever? Bij mama aan de borst, lekker warm en intiem precies zoals je gewend bent of een rare speen in je mond waarmee je niet weet wat je ermee moet. Logisch toch, dat je baby geen fles wil.
Beoordeel dit item
(22 stemmen)

nieuwsbrief_bv.jpgWil je meer handige tips om borstvoeding en werk succesvol te combineren? Schrijf je hieronder dan in voor het gratis ebook '10 Tips voor succesvol borstvoeding kolven'.

Beoordeel dit item
(8 stemmen)

kolven_op_het_werk_praktijkverhalen.jpgStraks is het zo ver: kolven op het werk. Je wilt je graag voorbereiden en weten wat je te wachten staat. Daarom volgen hier een aantal praktijkverhalen van vrouwen die op het werk hebben gekolfd, echter niet met de bedoeling representatief te zijn. Meestal wordt het kolven van borstvoeding goed geregeld tussen werkneemster en werkgever, zoals de wet ook voorschrijft. Soms blijkt het echter in de praktijk lastig te regelen. Hier lees je een aantal verschillende praktijksituaties die vrouwen echt hebben meegemaakt. Soms in positieve zin, soms wat minder positief. Laat je hierdoor niet uit het veld slaan. Bereidt je gewoon goed voor op de rechten die je hebt als kolvende vrouw!

Beoordeel dit item
(10 stemmen)

baby_krijgt_borstvoeding.jpgBorstvoeding is de beste voeding voor je baby. Volledig afgestemd op de behoefte van je kleintje. Nooit te veel en altijd bij de hand. Altijd goed op temperatuur en vol goede immuumstoffen. Maar daarnaast blijkt uit heel veel onderzoeken datop de lange termijn borstvoeding veel gezondheidsvoordelen biedt aan je baby. Deze voordelen zijn groter naarmate je baby langer borstvoeding heeft gekregen.

Beoordeel dit item
(64 stemmen)

baby_krijgt_fles.jpgOp de pakken kunstmelkvoeding voor baby staat keurig aangegeven hoeveel voeding je je baby mag geven. Borstvoeding mag je baby zoveel als hij wil. Maar dan komt het moment dat je weer aan het werk gaat en je afgekolfde melk voor een hele dag moet gaan meegeven. Ineens besef je dat je geen idee hebt hoeveel je baby eigenlijk drinkt. De hoeveelheid borstvoeding is perfect afgestemd op de behoefte van je baby, maar met het afkolven gaat het misschien wat moeizaam. Je baby heeft op het kinderdagverblijf of bij de oppas misschien meer of minder honger. Kortom, je hebt geen idee.