ma19022018

maandag 19 februari 2018

Je bent hier:Home|Algemeen|gratis zwangerschaps-ebook

gratis zwangerschaps-ebook

Beoordeel dit item
(25 stemmen)

Ontvang nu direct het ebook 'Je complete zwangerschap in 42 weken' en de 'Complete kindernamengids met bijna 20.000 kindernamen' helemaal gratis! Schrijf je hier via onderstaande links snel in en ontvang deze onmisbare ebooks tijdens je zwangerschap direct in je mailbox! Trouwens ook leuk om op je tablet te lezen of zelfs op je smartphone. Zit je voortaan ergens te wachten, heb altijd je Kindernamengids en Zwangerschaps-ebook bij je! Als dat niet handig is!

Als je zwanger bent, wil je graag precies weten hoe je baby zich van week tot week ontwikkelt en wat er allemaal met jezelf tijdens je zwangerschap gebeurd. Dit alles en nog veel meer, vind je terug in het complete Zwangerschaps-ebook. Daarnaast vind je ook informatie over zwanger zijn en werk, over de eerste keer naar de verloskundige, over je eerste echo en informatie over de bevalling.

Omdat er zoveel is dat je moet regelen als je zwanger bent, is er een handige checklist opgenomen, zodat je niets vergeet en alles op tijd regelt met bijvoorbeeld je werkgever, kraambureau en verzekeraar. Geef hieronder aan hoe lang je zwanger bent zodat de nieuwsbrief past bij je zwangerschapsduur.

Vraag hier GRATIS de ebooks 'Je complete Zwangerschap in 42 weken' en de 'Complete Kindernamengids met bijna 20.000 kindernamen' t.w.v. E27 aan!

Ik ben 1 of 2 maanden zwanger, klik hier

Ik ben 3 maanden zwanger, klik hier

Ik ben 4 maanden zwanger, klik hier

Ik ben 5 maanden zwanger, klik hier

Ik ben 6 maanden zwanger, klik hier

Ik ben 7 maanden zwanger, klik hier

Ik ben 8 maanden zwanger, klik hier

Ik ben 9 maanden zwanger, klik hier


Vele duizenden aanstaande moeders gingen je voor en lazen al het Zwangerschaps-ebook.

Hieronder de reacties:

"Zo leuk om nu al te lezen hoe je baby gaat groeien in je buik. Bedankt!"

Lianne (5 weken zwanger)

“Ik vind het E-book echt top!!!”

Sandra(9 weken zwanger)

"Nogmaals bedankt voor jullie e-book, ik vind het een erg handig exemplaar en heb er dus al veel handige weetjes uitgehaald".

Yvette (12 weken zwanger)

"Het zwangerschapsboek is leuk om door te kijken. Interessant en leuke nuttige informatie tijdens de zwangerschap".

Bianca (19 weken zwanger)

"Leuk initiatief dat gratis zwangerschapsboek. Ik kan niet wachten tot er een nieuwe week begint, dan lees ik meteen weer over alle nieuwe ontwikkelingen".

Isabelle (28 weken zwanger)