wo17012018

woensdag 17 januari 2018

Je bent hier:Home|Zwanger|Babyuitzet en kosten|Zwanger|Tips voor je babyuitzet en kosten

Tips voor je babyuitzet en kosten Babyuitzet en kosten

Stokke Xplory prijs aanbiedingen

De Stokke Xplory heeft inmiddels vele fans die dol zijn op het uitgesproken design van deze kinderwagen. De Stokke heeft een groot voordeel ten opzicht van de andere combiwagens en dat is dat je kindje hoog in de wagen zit. Er zit standaard geen boodschappennet bij, maar in de los verkrijgbare boodschappentas past aardig wat. De wagen is goed opvouwbaar en goed te besturen met een hand. Hier vind je de links naar de online webshops met de allerbeste aanbiedingen! Omdat de aanbiedingen dagelijks kunnen wijzingen loont het altijd om deze even te checken.Aan de linkerzijde vind je een kolom met leuke ideeen voor jezelf (bv. Proud Mama sieraden), je baby (stoer Timberland babymutsje) of als accessoire voor je kinderwagen, zoals een aparte kinderwagenkap voor je Bugaboo (Babyhood).

Lees meer: Stokke Xplory prijs aanbiedingen

Muurstickers babykamer: leuke trend!

Een erg leuke nieuwe trend zijn de muurstickers voor in de babykamer. Je hebt ze in allerlei soorten en maten, hieronder kun je leuke inspiratie opdoen. Je hebt bijvoorbeeld muurstickers voor de babykamer met prachtige gedichten, met stoere afbeeldingen met de naam van de kindje erbij. Erg leuk zijn ook de raamstickers. Die kun je gebruiken als geboorte-aankondiging, maar ook als decoratie voor de babykamer. Want zeg nou zelf het zijn toch plaatjes. Wat ook erg leuk is, is gewoon heel groot de naam van je kindje op de fel gekleurde muur, bijvoorbeeld donkerblauw of grijs voor een jongen of felroze of oranje voor een meisje. Je kunt de muurstickers natuurlijk ook op de deur van de babykamer plakken of op een kast. In de muurstickershop vind je muurstickers waarmee je een baby- of kinderkamer volgens een bepaald thema kun inrichten, varierend van Dora en prinsessen tot brandweer en piraten. Misschien niet zo geschikt voor de babykamer, maar wellicht wel voor je peuter wanneer die toe is aan een nieuw kamertje. 

Lees meer: Muurstickers babykamer: leuke trend!

Kosten kind (kinderen)

kosten_kind_kinderen.jpgDe kosten voor een kind flink kunnen oplopen. Het blijkt dat ouders gemiddeld € 4000 voor hun eerste kind uitgeven. Maar je kunt het ook met € 1600 doen. Dit bedrag gaat vooral op aan de babykamer, kinderwagen, box, autostoeltjes, kleding, verzorgingsprodukten en soms borstkolf.

Lees meer: Kosten kind (kinderen)